Kako izbrati svojo prvo maskaro

Končno je prišel tudi ta dan! Ni ti treba več skrivaj krasti ličil mami ali starejši sestri, čas je da vzpostaviš svojo kozmetično torbico. Če si povsem neizkušena v ličenju, ti predlagamo, da začneš z maskaro. Maskara je idealen izdelek za začetnike v ličenju, saj z njo ne moreš močno zgrešiti, razlika med trepalnicami z maskaro ali brez nje pa je drastična. Ko se v lovu na maskaro podaš v najbližjo drogerijo, pa te tam pričaka takšna množica različnih, da je skoraj nemogoče izbrati pravo. Zato ti razkrivamo, katere lastnosti mora imeti tvoja prva maskara!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

1.Maskara, ki se lahko nanaša in odstranjuje

Na začetku tvoje kariere v ličenju, boš najbrž neštetokrat pogledala YouTube vodiče, da bi izdelek nanesla prav tako kot največje Instagram zvezde. To pomeni, da potrebuješ maskaro, ki jo zlahka nanesemo in še lažje odstranimo. Priporočamo ti Snapscaro iz hiše Maybelline New York. Nanese se v trenutku, ne ustvarja kepic in se izredno hitro in lahko odstrani, pri tem pa ne pušča sledi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

2.Naraven videz trepalnic

Ker z uporabo maskare šele začenjaš, je pomembno, da so tvoje trepalnice videti polne, pa vseeno naravne.  Snapscara je idealna tudi za to. Trepalnicam zagotavlja volumen, hkrati pa ohranja naraven videz. To je še posebej pomembno za dnevni videz, saj učinek umetnih trepalnic ni prav primeren za šolo ali mestni sprehod s prijateljicami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

3.Obstojnost skozi cel dan

Absolutno obvezno je, da je maskara obstojna. Če si, tako kot mnoga dekleta tvojih let, tudi ti aktivna od zgodnjega jutra – šola, predavanja, »kofetkanje« s prijateljicami, trening, razne aktivnosti, ves čas pa potuješ z mestnim avtobusom ali peš … tvoja maskara mora zdržati vse to. Snapscara je dovolj obstojna, da vse to prebrodi s teboj, in je zato popolna za vsakodnevno uporabo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

4.Več barv za eksperimentiranje

Črna maskara je prava klasika, vendar je pomembno imeti tudi alternativo, da bi včasih lahko eksperimentirala z ličenjem. Snapscara je dostopna tudi v barvi Black Cherry, ki bo tvoj pogled še bolj osvežila in poudarila tvoje oči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Sedaj, ko znaš izbrati svojo prvo maskaro, je čas za nakup. Snapscaro lahko naročiš na spodnji povezavi, ali pa jo poišči v najbližji drogeriji. Ko jo preizkusiš, nam v komentarjih obvezno sporoči svoje vtise!

Preberi še: Top 10 izdelkov za ličenje oči za začetnike

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York SnapScara Pitch Black

    Takojšnje naročilo
  • Maybelline New York SnapScara Black Cherry

Povezane teme: make up , maskara, oči , večerni make up , dnevni make up , Maybelline New York , trepalnice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako nositi barvne maskare

V teh dneh vsi potrebujemo nekaj več radosti, ekstravagance in veselja na naših obrazih. Pravo osvežitev v svoj vsakdan lahko vneseš z nekaj barve, in...