Kako izbrati tekoči puder Lancôme Teint Idole Ultra Wear po tvoji meri

V kozmetični industriji, tako kot v vsaki drugi, se stremi predvsem h kakovosti in dolgotrajnosti izdelka. Nekateri izdelki se po uspešni predstavitvi kaj kmalu umaknejo s trga, obstajajo pa tudi takšni, ki se pojavijo, zavladajo na »make up« sceni in več kot dve desetletji ostajajo predmet oboževanja.

Tekoči puder Lancôme Teint Idole Ultra Wear je več kot dve desetletji nenadomestljiv izdelek za ličenje mnogih žensk, ki so se zaljubile v njegovo voljno stapljanje s poltjo, odlično prekrivno moč in obstojnost, pa tudi v veliko izbiro odtenkov v ponudbi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Teint Idole Ultra Wear tekoči puder

Potrebe žensk se skupaj s spremembami v načinu življenja nenehno spreminjajo. Tisto, kar je pri tem pudru najbolj posebno, je, da pri Lancôme skrbijo za stalno razvijanje in izboljševanje formule, ter tako s predvidevanjem ženskih želja premikajo meje popolnosti.

Ta puder ti zagotavlja neoporečno polt, prav po tvoji meri, saj je dostopen v širokem naboru odtenkov – v hladnih, nevtralnih in toplih podtonih, vseh skupaj kar 27. Lahka tekstura tekočega pudra Teint Idole Ultra Wear ustvarja prijeten občutek na koži in suvereno prekriva vse nepravilnosti, tako da izenači in polepša tvojo naravno polt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Teint Idole Ultra Wear Nude tekoči puder

Eden od najnovejših izzivov Lancôma je bilo kreiranje še lahkotnejše in bolj zračne formule pudra, ki bo zadržala enako delovanje in učinek kot njihov kultni izdelek, tekoči puder Teint Idole Ultra Wear. To jim je odlično uspelo, saj so ustvarili tekoči puder Teint Idole Ultra Wear Nude, ki ima lahko in zračno teksturo, ki se sedaj še lažje staplja s kožo in tako nudi popoln »no make up make up« videz z dolgotrajno obstojnostjo.

Prav ta novi Teint Idole Ultra Wear Nude tekoči puder lahko postane tvoja »druga koža«, saj je dostopen v širokem razponu odtenkov, njegov zračni mat učinek pa traja tudi do 24 ur*. V prodaji ta lahkotni zračni puder lahko najdeš v kar 10 odtenkih, predvidenih za večino tonov kože, in se kar sama prepričaš o njegovi obstojnosti in sposobnosti stapljanja s poltjo. Pokaži svoj pravi »jaz« s tekočim pudrom, ki ne ustvarja učinka maske.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

* Test uporabnikov na 105 ženskah

Kateri od teh dveh Lancôme Teint Idole Ultra Wear pudrov je pravi za tebe?

Če imaš raje visoko prekrivno moč pudrov na dnevni bazi, vendar tekom številnih opravil in hitrega življenjskega ritma nimaš časa, da bi ličila stalno popravljala, prav tako pa se izogibaš dodatnemu ličenju v večernih urah, vendar si hkrati želiš neoporečne polti, potem je tekoči puder Teint Idole Ultra Wear kot nalašč zate.

Če si ena od tistih, ki sledijo trendom ličenja, in veš, da je naraven videz kože še kako moderen, hkrati pa se ne želiš poigravati z raznimi obarvanimi kremami, saj potrebuješ pravo obstojnost pudra z lahko, zračno formulo, potem je prava izbira zate tekoči puder Teint Idole Ultra Wear Nude.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Najbolje bi bilo, da imaš vselej pri roki oba, in ko si skozi delovni teden, ali pač v skladu s tvojimi trenutnimi izzivi ter priložnostmi zaželiš spremembe v prekrivni moči pudra, brez izjeme uporabljaš kakovosten izdelek z napredno formulo, ki je prijetna za kožo in zagotavlja obstojnost, pa tudi želeno prekrivno moč.

Preberi še: Predstavljamo našo najljubšo dišavo!

Za ta videz priporočamo

  • Lancôme Teint Idole Ultra Wear

    Takojšnje naročilo
  • Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: tekoči puder , puder, nude , Lancôme

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Zimske ideje za manikiro, ki navdihujejo na Instagramu

Dobre vlažilne kreme lahko pomagajo, vendar niso dovolj … Na srečo so tu ideje za zimsko manikiro...