Kako izgledati popolno ...

Seveda si ga pozabila, šla naprej svojo pot, kljub temu pa si vsaka želi, da bi ob tistem prvem, drugem srečanju z nekdanjim izgledala, kar se da dobro.

Naj tvoja koža zasije


V naših sanjah prvo srečanje po bolečem razhodu izgleda nekakako tako: kot božansko bitje, do potankosti urejeno, se sprehajamo po ulici ali pijemo kavo v lokalu ter s svojim sijajem privabljamo poglede, nato pa uzremo njega. No, seveda, slika vključuje tudi popoln makeup in neverjeten izbor oblačil.

Da pa ne bi bila videti preveč naličena, uporabi le BB kremo, s katero boš dosegla lep ten in sijaj kože, ki bo sprožal zavidljive poglede.

Ne pozabi na lip gloss

Morda se zdi čudno, pa vendar se počutimo bolje, če vemo, da so naše ustnice sijoče in vabljive. To vpliva na samozavest, vendar za to ne potrebuješ polne oborožitve s pripomočki za ustnice, temveč samo lip gloss v odtenku breskve ali nekoliko toniran vazelin.

Nasmeh


Medtem ko se s sijočo kožo in ustnicami sprehajaš naokrog, ne pozabi na nasmeh. To je vendarle najpomembnejše pravilo, zato bi si brez težav zaslužilo velike tiskane črke. NASMEH! Srečna dekleta so vendar najbolj čedna.

Urejena pričeska


Nobena izmed nas se ne počuti posebej privlačno z neuglednimi ali mastnimi lasmi. Če imajo tvoji lasje 'slab dan', potem uporabi najrazličnejše načine spenjanja, vse od konjskega repa, fige pa do rahlo razmršenih zaponk. Izbira je tvoja.

Naj v zraku zadiši

Ljudje veliko povemo z izbiro parfuma, zato je vonj še kako pomemben. Ljudje naj bi se namreč privlačili tudi na podlagi vonja, zato ne pozabi na kanček parfuma.

Preberi še: Dnevni “smokey eyes”

Povezane teme: make up , nega, dnevni make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Popolne obrvi v nekaj korakih

Urejanje obrvi je lahko pravi izziv, posebej še, če ne poznaš osnovnih pravil za oblikovanje in ne uporabljaš pravih izdelkov za tvoj tip obrvi...