Kako izgledati spočita po naporni noči?

Vse se dobro zavedamo, kako pomembna je za naš lepotni izgled dobra mera spanca, vendar pa le te  venomer ne moremo doseči, najsi bo zaradi natrpanega urnika ali pa želje po zabavi. Kljub temu, da pa je noč nekoliko krajša, lahko poskrbimo za svež videz in izgled brez podočnjakov. Preberi si spodnjih nekaj trikcev in hitro jih boš osvojila tudi sama.

Za začetek si privošči veliko mero vlaženja, tako zase kot tudi za svojo kožo.


Popij velik kozarec vode in namoči brisačo v ledeno hladno vodo ter jo nato pritisni ob svojo kožo. Tako boš pred samim lepotnim ritualom prebudila obraz. Nato osuši kožo in nanesi vlažilno kremo.

Najhujši znak nenaspanosti so podočnjaki in temni kolobarji pod našimi očmi, ki pa se jih lahko enostavno rešimo s pravim korektorjem.


Natapkaj korektor na predel pod očmi z mezincem, ki bo poskrbel, da se bo formula lepo vpila v tvojo kožo. Nanesi podlago, vendar le na predele, kjer je to resnično potrebno in ne po celotnem obrazu.

In kako poskrbeti, da se utrujenost ne bo pretirano poznala na tvojih očeh?


V zamrzovalnik položi dve žlički in ju potem, ko postaneta dodobra mrzli položi na očesi. Lahko uporabiš tudi že uporabljeni čajni vrečki (črni čaj), ki si ju za pol ure postavila v hladilnik. Postavi ju na oči za deset minut. Pri ličenju uporabi senčilo v naravnih odtenkih, ki ga razmaži kar čez celotno veko, vse od trepalnic do obrvi. Svetlo senčilo nanesi tudi v kotičke oči, saj bo to optično odprlo in povečalo tvoje oči.  Poskrbi tudi za trepalnice, zavihaj jih s kodralnikom in namaži z maskaro.

Namaži ustnice z živahno šminko, saj boš tako pritegnila pozornost z utrujenih oči na ustnice.

Preberi še: Pravilni nanos tekočega korektorja

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris True Match Concealer

  • L'Oréal Paris True Match Foundation

Povezane teme: tekoči puder , korektor

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 8: Najboljši pudri za prekrivanje

Kateri izdelek je po tvojem mnenju najpomembnejši element lepotne rutine? Dobra maskara, odličen korektor, ali tisto, na kar je najbrž pomislilo najve...