Kako naj bo vaš obraz videti ožji

Pogosto vidimo fotografije lepotic, ki so pozirale brez ličil in videti so neprepoznavno. Trik je v sami tehniki ličenja, ki omogoča spremembe, za katere mnogi ne morejo verjeti, da so mogoče. Ena izmed njih je vizualno ustvarjanje ožjih lic.

Konturiranje


Temne linije ustvarjajo vtis globine, medtem ko svetle poudarjajo. Uporabite konturiranje ali samo nanesite mat bronzer, ki je za en ali dva odtenka temnejši od barve vaše polti, nato pa še osvetljevalec, ki je svetlejši od vaše polti. Pomembno je, da vse linije dobro zabrišete.

Pomembna je linija

Odličen način, da ustvarite vtis ožjih lic, je, da pri konturiranju narišete diagonalno linijo, ki gre od sredine lic do ušes. Čim višje nanesete linijo, bodo vaše ličnice videti bolj ostro. Da bi poudarili konturiranje, uporabite osvetljevalec, ki ga boste nanesli na ličnice.

Uporabite rdečilo


Nanesite rdečilo točno nad področjem, kjer ste naredili konturiranje in zabrišite linije s krožnimi gibi. Malo osvetljevalca nanesite na ličnice in most nosu. Tako boste ustvarili učinkovit videz in znatno ožja lica!

Če niste ravno ljubiteljica konturiranja

V takšnem primeru je dovolj rdečilo, da ustvarite videz ožjega obraza. Rdečilo nanesite pod ličnice in ga s čopičem razmažite vse do ušes.

Pazite le, da pri nanašanju ne pretirate s količino.  

Preberite še: Neobičajne oblike črtala

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Strobing Stick

  • Maybelline New York Master Blush Palette

Povezane teme: senčenje obraza , rdečilo

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Pet najpogostejših napak pri nanašanju rdečila

Ugotoviti napake, pomeni narediti prvi korak k njihovemu popravljanju. To so najpogostejše slabe navade, ko gre za rdečilo ...