Kako najbolje testirati šminko kar v drogeriji?

Tudi same imamo podobne težave, saj se iz lepotnih evforičark kaj hitro spremenimo v zmedena dekleta, ki tavajo pred polnimi policami bleščečih izdelkov. Prav zato smo se razveselile nasvetov, ki bodo prav prišli tudi tebi. 

Očisti ličila


Drogerije dnevno obišče na tisoče strank, ki z velikim navdušenjem preverjajo ličila in če nisi v lovu na bakterije, ti priporočamo, da vsak izdelek pred uporabo primerno razkužiš oz. očistiš. Če se odločiš poskusiti šminko, se prepričaj, da je bila primerno očiščena in razkužena z alkoholom. Svinčnike in črtala za oči pa prej primerno ošili.

Posvetuj se


Večina prodajalk v drogerijah, vsaj tiste na oddelku z ličili, se več kot odlično spozna na izdelke in najrazličnejše lepotne trike. Večina prodajalk namreč ne dela zgolj tu, vendar se tudi profesionalno ukvarjajo z ličenjem, zaradi česar so prava zakladnica nasvetov. Zato na plano s vprašanji, ki se ti bodo zasidrala v spomin in jih boš lahko veselo delila tudi med prijateljice.

Da se v drogeriji ne bi zamudila preveč časa (saj veš, ta še posebej hitro beži, kadar se zabavaš), si izberi le nekaj izdelkov, ki bi jih rada poskusila. Če iščeš pravo podlago, svoje želje zaupaj prodajalki, saj se boš le na ta način v resnici posvetila temu, po čemer si prišla.

Preveri pri naravni osvetlitvi


Tudi osvetlitev v trgovinah nam včasih ni pisana na kožo. Prednost umetnikov ličenja je v tem, da lahko kaj hitro določijo barve, ki ti pristojijo, ne glede na dano osvetlitev. Kljub temu naj te ne bo strah, če želiš videti make up tudi pri naravni osvetlitvi. Prijazno prosi za ogledalce in se sprehodi na prosto ter odloči sama, kako ti v resnici pristoji.

Vse obožujemo testerje, saj so običajno najboljši pokazatelj tega, kako nam izdelek v resnici ustreza. Ob tem se zanašaj na iskrenost! Povej prodajalki takoj po prihodu, kaj točno bi rada in jo poprosi za tester.

Preberi še: Make up napake, ki si jim verjetno podlegla, pa sama niti ne veš

Povezane teme: make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Ekskluzivno: Našminkaj se kot največje zvezde Cannes film festivala

Ne obstaja razlog da me, navadne ženske, ne poskusimo ponoviti videza zveznikov Cannes film festivala. Od številnih dam, ki so se sprehodile po rdeči ...