Kako najlažje kombinirati rdečilo in bronzer

Oba sta  močna izdelka, ki v kombinaciji  postaneta še močnejša! Verjetno ste se neštetokrat spraševale, kako ju kombinirati in nanesti.

Da bi vam zadevo olajšali in vas hkrati prepričali, da je njuna kombinacija dobitna, smo za vas pripravili nekaj nasvetov.

#1 Pomembni so čopiči


Pomembno je izbrati čopič, ki je popoln za nanašanje bronzerja in rdečila. Za nanašanje rdečila uporabite okroglega, za nanašanje bronzerja pa prirezanega, podobnega tistim, ki jih uporabljamo za konturiranje obraza.  

#2 Kombiniranje barv


Da bi se izognile videzu, ki si ga ne želite, pazljivo izbirajte odtenke. Znani vizažisti svetujejo bronzerje v bolj toplih odtenkih, le en odtenek svetlejših od vaše kože. Ko gre za rdečilo, izbirajte rožnate odtenke, ki ustrezajo vaši barvi kože. Tako ne le da boste poudarile ličnice, temveč boste obrazu omogočile svežino in sijaj.  

#3 Sijaj


Sijoči bronzerji lahko poudarijo pore na vašem obrazu, medtem ko izdelki z močnim mat učinkom lahko kožo naredijo bolj rjavo in nekako ustvarijo vtis “umazanega“ obraza. Zato izbirajte izdelke, ki imajo nežen mat učinek. Tako boste prepričane, da boste resnično videti čudovito.

#4 Kaj najprej nanesti: bronzer ali rdečilo?

Začnite z bronzerjem, saj se lažje nanaša in popolnoma ujema z barvo kože. Če najprej nanašate rdečilo, šele nato pa bronzer, boste težko zamešale barvi, medtem ko se vam lahko na obrazu pojavijo tudi neželjeni madeži.

#5 Kam točno z bronzerjem


To je zelo pomemben korak, ki ga morate upoštevati, če želite doseči kar se da dober učinek s pomočjo kombinacije teh dveh izdelkov. Bronzer nanesite na tiste dele obraza, ki jih sonce doseže, da bi dosegle naraven učinek. Če želite, da je vaš obraz videti bolj suh, poudarite spodnji del ličnic in brado. Nato dodajte le malo rdečila na ostale dele.

#6 Bodite zmerne

Tako kot z ostalimi izdelki ne pretiravajte niti z rdečilom in bronzerjem. Pri kombiniranju bronzerja in rdečila pazite na količino, saj je lahko vaš obraz videti grob in kar malo zastrašujoč.

Preberi še: Kako se naličiti za različne priložnosti

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Pain Palette

  • L'Oréal Paris Glam Bronze

Povezane teme: rdečilo, bronzer

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nenavadni odtenki rdečil in kako jih nositi

Kot nasprotje nude odtenkom, ki že dalj časa vladajo v svetu ličil, nam barve prinašajo malo čarovnije, ki jo vse pogrešamo...