Kako nanesti bronzer na svetel ten

Svetel ten je lahko prava ovira, tako pri izbiri lepotnih izdelkov kot pri tehnikah ličenja. V tem kontekstu je bronzer tisti izdelek, ki zaradi svojih specifičnosti pogosto zmede mnoga dekleta. Morda ravno zato nanašanje bronzerja na svetlo kožo deluje kot nemogoče poslanstvo. Ampak ni! Lepotice z mlečnim tenom se morate preprosto držati osnovnih pravil in zelo hitro boste uživale v učinku bronzerja na vašem obrazu.

Ustrezen odtenek

To je pri izbri bronzerja najpomembnejši korak. Prava izbira odtenka lahko dela čudeže, zato bi morala temu posvetiti dovolj časa in se, kadarkoli se odpraviš po nakupih, oborožiti s potrpljenjem. Po nasvetih vizažistov bi dekleta z zelo svetlo kožo morala izbrati bronzerje, ki so za en, največ dva odtenka temnejši od njihovega naravnega tena. Prav tako svetlemu tenu najbolje pristajajo bronzerji z rožnatimi podtoni.

Različne teksture

Obstaja več vrst bronzerjev. Največkrat srečamo tekoče ali v kamnu, pa tudi tiste v prahu. Odvisno od učinka, ki ga želiš doseči, moraš pri izbiranju ustreznega izdelka neizbežno posvetiti pozornost njegovi teksturi. Lahka tekstura bronzerja v prahu zagotavlja naraven zaključek, medtem ko je tekstura tekočega in kremnega bronzerja nekoliko »težja«, zato se ju priporoča vsem dekletom, ki pred bronzerjem vedno nanesejo tekoči puder. Na ta način so poteze nežno definirane, obraz pa deluje diskretno konturiran.

Mesta nanašanja

Na svetli koži se napake v ličenju zlahka opazi, zato je pomembno, da bronzer nanašate pazljivo. Potrudite se, da čim bolj natančno nanesete majhno količino izdelka na ličnice in vrh brade. Skrivnost dobro nanesenega bronzerja je v tem, da vsakič, ko s ščetko zajameš izdelek, preden jo približaš obrazu, z nje otreseš višek. Tako boš zmanjšala možnost napake in lahko si prepričana, da bo tvoj svetel ten izgledal neoporečno.

Preberi še: Čas je, da veste vse o bronzerju

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Glam Bronze

Povezane teme: senčenje obraza , konturiranje, bronzer

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Profesionalno ličenje korak za korakom

Preden se ustrašiš, si zapiši za uho: sploh ni tako težko, kot se zdi! Čeprav so profesionalni vizažisti mojstri svojega poklica, lahko tudi ti, z nek...