Kako nanesti rdeče senčilo za oči

Rade nanašate rdečo šminko, senčilom pa se izogibate, ker mislite, da pristojijo le profesionalnim manekenkam? Nimate prav, saj rdeče senčilo pristoji vsem dekletom, samo morate pazljivo izbrati odtenke.

Maybelline Burgundy Palette vsebuje celo dvanajst senčil. Nekatera izmed senčil so tudi rdeče barve in če jih pomešate s senčili v zemljskih odtenkih, boste dobili popolni odtenek, ki bo ustrezal vaši polti in barvi las ter oči!

Kako izbrati pravo barvo?


Rdeči odtenki, ki potegnejo bolj na rožnate, najbolj pristojijo dekletom s svetlejšo poltjo, toplejše barve pa polti med svetlejšo in temnejšo barvo, medtem ko temni odtenki rdeče, ki bolj vlečejo na vijoličasto, najbolj pašejo dekletom s temnejšo poltjo.  

Potem ko ste nanesli na obraz podlago, sledite naslednjim korakom:

Dobro zabrišite odtenke

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Najtemnješe senčilo, ki ga ponavadi uporabljate, zamenjajte z rdečim, ki ustreza vaši polti. Dodajte zemljske odtenke in vse dobro zabrišite.  

Poskusite ustvariti videz zadimljenih oči s pomočjo dveh senčil: rdeče senčilo nanesite na notranji del očesa in ga zabrišite s črnim senčilom, ki ga boste nanesle na zunanj del očesa.

Kombinirajte mat in bleščeče senčilo


Potem ko ste končale z nanašanjem senčila, pazite na preostali makeup. Naj bo le-ta nevtralen, da bi bila rdeča senčila v središču pozornosti.

Preberi še: Izberite pravo kombinacijo senčil za oči

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline Burgundy Bar Palette

Povezane teme: senčila za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Barva oči določa tvoje ličenje

Vsaka barva oči ima svoje specifičnosti in da bi te prišle do polnega izraza, tvoj pogled pa bi s tem postal samo še lepši in privlačnejši, je treba l...