Kako nanesti rdečilo, da boste videti naravno

Z malo več potrpežljivosti in truda se boste pri vaši make-up rutini poslovile od sledi čopiča na obrazu. Namesto tega bodo triki, ki jih spodaj opisujemo, za pravilno nanašanje rdečila, dali vašem obrazu naraven sijaj.

Tonirana krema


Da bi prekrile neželeno rdečilo kože, vam predlagamo, da, pred nanosom ličil, obvezno uporabite tonirano kremo ali tonirano podlago. Na ta način boste ustvarile ravnovesje med odtenki vaših lic in ostalega dela obraza. Ravno tako boste ustvarile idealno podlago za lažje nanašanje rdečila po vaši izbiri.

Izbira čopiča


Okrogli čopiči z mehkimi in gostimi ščetinami so kakor ustvarjeni za rdečilo, ker se na koži obraza s pomočjo njih najbolje razporejajo pigmenti tega izdelka za ličenje. Ravno tako ta oblika čopiča olajša samo nanašanje rdečila in je prilagojena celo amaterjem v ličenju, medtem ko so večje različice teh čopičev odlične za končno blendiranje.

Pravilno blendiranje


Ker imate čopič z ustrezno okroglo obliko, lahko nadaljujete z nanašanjem rdečila s pazljivimi krožnimi gibi navzgor. Da bi se izognile vidnim sledem čopiča v obliki črt ali jasnih robov krogov, ki so nastali od rdečila, bodite pozorne na pomembnost blendiranja okrog meje med licem in ličnicam.

Barve narekujejo


Roza rdečilo naj bi uporabljale za izboklinast videz lic bližje nosu zato, ker naj bi ta nežen odtenek posnemal naravno rdečilo kože. Nasprotno pa naj bi bež in rjava rdečila nanašale tudi na ličnice, saj ti odtenki na licih ustvarjajo dodatno toplino, s tem pa tudi na celotnem obrazu.  

Preberi več: Pet najpogostejših napak pri nanašanju rdečila

Povezane teme: make up , senčenje obraza , konturiranje, dnevni make up , rdečilo

1/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Internacionalni dan šmink: slavimo najljubše ličilo!

Danes proslavljamo International Lipstick Day, pri čemer se spominjamo, kako je lepšanje žensk izgledalo nekoč in danes ter kakšen vpliv na ženske je ...