Kako nanesti tekoče črtalo za oči, ne da bi uničil preostali videz?

Tekoče črtalo za oči je lahko prava nočna mora in morda prav v tem tiči razlog, da se mu včasih namenoma izogibamo, če se že ne sprijaznimo z ne popolnoma zadovoljivimi rezultati.

Prav zato smo se po pomoč zatekle k lepotnim strokovnjakom, ki iz dneva v dan uporabljajo črtalo za oči in se s pomočjo njihovih trikov tudi marsičesa naučile. 

1#korak – Bodi previdna pri izbiri črtala


Ustvarjanje popolnega mačjega očesa je v veliki meri odvisno od izdelka. Mi smo navdušene nad L’Oréal Paris Infallible Super Slim črtalom, ki nas še ni pustil na cedilu.

2#korak – Vse je v pravilnem sidranju

Svoj komolec dobro usidraj na ravno trdo podlago, saj je prav mirna roka bistvena za enakomeren izgled črtala. Spočij komolec na podlagi, zaradi česar je manj možnosti za tresljaje.

3#korak – Ne le zapri, tudi odpri svoje oči


Z odprtimi očmi določi, kje bi želela ustvariti pravo črtico in kako naj le ta izgleda, šele nato zapri oči in nariši želeno. Ko pričneš z vrisevanjem črte, oči nekajkrat odpri, da preveriš, kakšno je stanje tudi pri odprtem očesu.

4#korak – Naj obstane

Ko je enkrat črtalo na svojem mestu, ga je potrebno tam tudi zadržati. Še pred nanosom za to poskrbiš s pudrom, ko pa je črtica narisana, pa stvar fiksiraš še s kančkom črnega senčila.

Preberite še: Senčila za oči za naravni videz

Za ta videz priporočamo

  • L’Oréal Paris Infallible Super Slim

Povezane teme: črtalo za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Vodič ličenja: Čas je za platinasti New York Look

Sproščen naraven videz lahko enako deluje enako učinkovito kot »full coverage make up«, če le uporabiš prave izdelke in jih pravilno naneseš. V ta nam...