Kako nositi zlata senčila letošnjo jesen

S prihodom jeseni je zlata barva postala glavni modni trend. Modni strokovnjaki so to jesen napovedali zlate ogrlice, uhane in zapestnice. In seveda zlata barva na očeh je popolni hit te jeseni. Zato ti predlagamo, da se skupaj z nami prepustite čarom jeseni in odkrijete lepoto Maybelline New York palete senčil The 24karat Nude.

Kako nositi zlata senčila čez dan


Verjetno se mnogim sliši preveč avantgardno, vendar verjemite nam, zlata senčila so lahko prava izbira za dnevni videz. Predstavljajte si, da je sedaj lepo nedeljsko popoldne in da ste zmenjeni s prijatelji, da greste na sprehod in kosilo v priljubljeno restavracijo. Kot že gotovo veste, ličilo ne sme biti preveč vpadljivo, temveč nežno. Izberite ustrezen čopič z dolgimi in mehkimi ščetinami ter ga nežno potopite v bež odtenek. Nanesite ga na veko, pri tem pa pazite, da ne prehajate preko pregiba. Počasi nadaljujte z zlatim odtenkom, ki ga boste nanesli le v kotičke očes. Opazili boste, da so vaše oči videti bolj odprte in večje, pogled pa bolj svež in sijoč.

Če radi eksperimentirate, vam predlagamo, da s čopičem izrišete obrvi. Mali čopič s trdimi dlačicami potopite v zlat odtenek in ga nanesite na veko ter po obodu tik ob trepalnicah kot, da nanašate črtalo za oči. Nekajkrat ponovite, dokler zlata barva ne postane dovolj intenzivna. Enkratno je to, da vam ni potrebno paziti na zabrisovanje barv.

Zlata senčila za večerni videz


Za oblikovanje večernega zlatega videza ste bolj svobodni, saj zlata senčila popolno pristojijo vsaki oblačilni kombinaciji.

Naš predlog: s pomočjo črtala za oči naredite debelejšo črto tik ob trepalnicah, senčila v zlatem odtenku pa nanesite na veko do pregiba. Tako boste ustvarili sijoč in zapeljiv videz, ki ga je nemogoče skriti.

Drugi način je, da eksperimentirate s tehniko zadimljenih oči v rjavi in zlati barvi, če pa ste dovolj pogumni, poskusite črno-zlato kombinacijo. To je popolna kombinacija za večerni izhod v klube, kjer je zatemnjena svetloba, vi pa le želite, da vaš makeup ostane opazen.  

Je pa res, da je zlata definitivno barva jeseni, ne samo v naravi, temveč tudi v naših kozmetičnih torbicah.

Preberite še: Deset zapovedi senčil za oči

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York The 24karat Nudes

Povezane teme: senčila za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Hitro ličenje in učinkovita frizura v nekaj korakih

Včasih je dovolj, če slediš nasvetom ličenja in se naučiš ustvariti nekaj krasnih, hitrih, a učinkovitih frizur...