Kako obdržati zagorelost tudi po počitnicah

Poletje se bliža koncu, vendar se to ne nanaša nujno tudi na tvojo zagorelo polt. Preberi naše nasvete za to, kako bronasti lesk na koži obdržati nekoliko dlje


1. Hidriraj se

Takoj ko se vrneš z letovanja, začni z obvezno hidratacijo. Pitje zadostnih količin vode bo koži pomagalo, da bo ostala čvrsta in zdrava, in zmanjšalo možnost luščenja kože v dneh, ki sledijo. Odveč je ponavljati, da je treba uporabljati losjon ali mleko za telo, s čimer boš kožo navlažila od zunaj in od znotraj. Bogato maslo za telo zjutraj in zvečer bo pripomoglo k temu, da bo koža ostala svilnata in gladka.

Priberi tudi o: Enodelne ali dvodelne? (part two)

2. Osveži svoj postopek prhanja

Najbolje bo, da se prhaš z bolj hladno vodo, saj lahko prevroča voda izsuši kožo. Svoj običajni gel za prhanje zamenjaj za oljni gel ali olje za prhanje, ki bosta kožo dodatno nahranila. Previdno s pilingi in brisačo pri sušenju, saj boš z grobimi potezami hitro odstranila površinski sloj kože, s tem pa tudi svojo barvo. Vseeno pa je blag piling enkrat tedensko zaželen.

3. Make up nasveti za nežen lesk

Ne pozabi na obraz! Krema za samoporjavitev za obraz – zaželeno je, da ima zaščitni faktor – in hranljiva krema sta odlična kombinacija za ohranjanje poenotene bleščeče, bronaste polti. Z nanosom tanke plasti mat bronzerja boš polt dodatno poudarila, nanesi pa ga na mesta, ki jih sonce najprej obsveti: senca, ličnice, brada), malce pa ga nanesi tudi na dekolte in vrat. Pri rokah in nogah pa za učinek, ki sporoča »jaz sem osončena boginja skozi vse leto«, na vrh ramen in piščali nanesi olje z blagim leskom. 

Priberi tudi o: 3 navdihujočih zaščitnih obrazov kozmetične hiše L’Oréal Paris, ki jih obožujemo

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se