Kako podebeliti obrvi in jih narediti bolj opazne

Obrvi so ključne za dober videz, vendar pa nimamo vsi te sreče, da se rodimo z gostimi in košatimi okrasi nad očmi, prav zato jih je potrebno vsake toliko časa tudi malček odebeliti. Za to obstaja kar nekaj trikov, ki so nam prišli še kako prav.

Oblika

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Obrvi so eden izmed najbolj opaznih delov obraza, zato jih pred kakršnim koli lepotičenjem najprej uredi in oblikuj.

Pri oblikovanju in goščenju obrvi ne smeš pozabiti na svinčnik za obrvi, s pomočjo katerega boš lahko izpostavila njihove prednosti in jih lepo poudarila. Obstojnost svinčnikov je dosti daljša kot pa sama obstojnost pudra, zato je prav, da zavzamejo eno ključnih mest v tvoji kozmetični omarici. S puljenjem obrvi namreč zmanjšamo število dlačic, medtem ko prazna mesta lahko s svinčnikom zapolnimo. Svinčnik je sicer bolj mišljen za popravke, medtem ko puder pride prav za vzbujanje volumna. Ob nanašanju bodi previdna in nanesi le majhno količino produkta.

Pazljivo puljenje


Pri puljenju obrvi pazi, da ne odpuliš več kot eno dlačico naenkrat. S hitenjem namreč lahko hitro narediš napako in kar naenkrat na ključnem mestu zazeva praznina. 

Nikoli ne puli preveč dlačic nad obrvjo, temveč obrv v večji meri oblikuj le spodaj.

 

Za ta videz priporočamo

  • L'Oreal Brow Artist Xpert

  • L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit 01 - Light To Medium

  • L'Oreal Paris Brow Artist Sculpt

Povezane teme: obrvi

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Popolne obrvi v nekaj korakih

Urejanje obrvi je lahko pravi izziv, posebej še, če ne poznaš osnovnih pravil za oblikovanje in ne uporabljaš pravih izdelkov za tvoj tip obrvi...