Kako poskrbeti, da bo novoletni make up zdržal vso noč?

Da bo tvoj videz v novoletni noči brezhiben in da boš takšna dočakala tudi leto 2017, je potrebna predvsem kakovostna priprava kože obraza, za to pa je potrebnih nekaj korakov. Obraz najprej očisti z izdelki, ki ustrezajo tvojemu tipu kože, nato pa ga z nežnimi potezami zmasiraj, saj boš prav s pomočjo te male zvijače zmanjšala zategovanje kože, ki ga povzroča dehidracija, povečala njeno prožnost in odstranila sledi utrujenosti in stresa.


Nanesi dnevno kremo, nato pa s podlago poenoti polt. Če imaš mastno kožo, uporabljaj mat podlage, za suho in normalno pa uporabi različice z leskom. Po nanosu primerja nanesi korektor, ki bo prekril temne kolobarje, akne in ostale nepravilnosti na obrazu. Puder vsekakor nanesi s čopičem, na katerega naneseš malce fiksatorja, s čimer boš zagotovila, da bodo ličila obstojna celo noč. Rdečilo za lica nanesi na rob ličnic proti ušesom.

Za glamurozen videz na oči nanesi črno tekoče črtalo ali svinčnik za oči, nato nanesi še maskaro in vse skupaj dobro fiksiraj s fiksatorjem v prahu z delci, ki odbijajo svetlobo. Fiksator bo obenem tudi odbijal sence z obraza in naredil vtis poenotene polti.


Za končni glamurozni videz v novoletni noči nanesi črno tekoče črtalo ali kajal (mehak črn svinčnik). Nanesi maskaro in znova vse fiksiraj s fiksatorjem v prahu; njegova skrivnost je, da vsebuje posebej oblikovane delce, ki odbijajo svetlobo. Z obraza odbijajo sence, ki se pojavljajo zaradi površinskih gub, in ustvarjajo vtis svežine in poenotene polti.


Na koncu s pomočjo mat ali svetleče šminke poudari še svoje ustnice. Če je glavni poudarek na očeh, ne pozabi, da lahko polnost ustnic dosežeš tudi z mat rdečili za ustnice.

Priberi tudi o: Ideje za božična darila by @Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • Superstar Superliner L'Oreal Paris

  • Color Rich Lip Palette Red L'Оreal Paris

Povezane teme: praznični make up, Bleščice, Novoletni make up, Zimski trendi, Zimski make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Ličenje v hladnih zimskih dneh

V hladnih zimskih dneh moramo ličenje vsekakor prilagoditi temačnim jutrom in hladnim nočem...