Kako poudariti oči, ko nosiš zaščitno masko: video vodiči

Zaščitne maske so postale del našega vsakdana, hoteli ali ne. To pa ne pomeni, da te spremembe ne moremo izkoristiti na najboljši možni način. Gotovo si na ulicah opazila ljudi z najrazličnejšimi maskami, ki jih celo kombinirajo s preostalimi oblačili. Zakaj se torej ne bi naučila na nekaj preprostih načinov poudariti svojih oči, pa tudi same maske? Poglej si video vodiče, ki ti bodo pomagali, da se boš počutila samozavestno, lepo in ženstveno, četudi z zaščitno masko.

Priprava kože za zaščitno masko

Ker več časa na dan na obrazu nosimo masko, ta lahko izzove reakcijo, rdečico ali luščenje kože na predelu okoli ust. Pomembno je, da pred samim ličenjem naneseš kremo, ki bo tvoj obraz vlažila skozi ves dan.

Kakšna ličila uporabljati

Ko nosiš zaščitno masko, je najpomembneje, da se je, prav tako kot oči, ne dotikaš z rokami in je ne spuščaš, da bi popravljala ličila, razen v perfektnih pogojih. Zato uporabljaj izdelke, ki so obstojni in bodo na tvojem obrazu ostali skozi ves dan, vse od trenutka nanosa pa do vrnitve domov in njihovega odstranjevanja. Bodi pozorna, da se ličila, ki jih uporabljaš, ne preslikavajo na oblačila (v tem primeru na masko).

Kako poudariti modre oči: video vodič

Emily DiDonato je ena od najslavnejših modelov zaščitne znamke Maybelline New York. V videu nam razkriva, kako v le nekaj preprostih korakih poudari modre oči:

Kot vidiš, je veliko pozornosti posvetila oblikovanju in zarisovanju obrvi, saj so resnično ključni del ličenja, zato tudi tebi svetujemo, da jih nikdar ne spregledaš. To je hkrati krasna priložnost, da greš, prav tako kot Emily, v korak s trendom, imenovanim microfeathering.

Topli »smokey eye look«: video vodič

Pri ličenju oči ti ni treba vselej igrati z gotovostjo in izbirati samo naravne barve v različnih rjavih in bež odtenkih. Prav zdaj se ohrabri in preizkusi topli »smokey eye burgundy look«. Spremljaj korake naslednjega vodiča:

Če se spomniš pravil za kombiniranje barv, o katerih smo že pisali, se boš tudi sama prepričala, da »burgundy smokey look« najbolje pristaja tistim z zelenimi očmi. Vselej lahko eksperimentiraš tudi z vijoličnimi odtenki, saj se tudi ti čudovito podajo zelenim očem.

Združi ličila z dizajnom maske

Če raje nosiš pisane maske, oči lahko najlepše poudariš tako, da jih uskladiš z njimi, pri čemer ti lahko pomagajo tople nevtralne barve, ki gredo dobro prav z vsemi vzorci maskami. Poglej si video vodiča, ki te bo navdihnil za takšen podvig:

Kako poudariti oči, ko nosiš zaščitno masko: video vodiči

»Foxy eye look«: vodič za vse, ki vedno hitijo

Če si med tistimi, ki vselej nekam hitijo, je prava izbira zate »foxy eye look«. Kreiramo ga v nekaj preprostih potezah in je tudi z zaščitno masko videti odlično. Poglej si korake za ustvarjanje takšnega stila:

Za ličenje oči na tak način potrebuješ samo nekaj minut, učinek pa je zapeljiv in prepričljiv pogled.

Upamo, da so te vodiči navdahnili, da se tudi sama poigraš z načini ličenja oči, ko so bolj kot kdajkoli v centru pozornosti.

V komentarjih podeli z nami tvoje vtise!

Preberi še: Top 10 izdelkov za ličenje oči za začetnike

Za ta videz priporočamo

 • Maybeline New York Superstay Concealer

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris infaillible More Than Concealer

  Takojšnje naročilo
 • L'Oreal Paris Volumnious Paradise

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Brow Ultra Slim Pencil

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Eye Go Wild Eyeshadow

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Eyeshadow Palette Ultimate Phoenix

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Le Liner Signature Rouge Noir 03

  Takojšnje naročilo
 • Urban Decay Naked Ultraviolet Palette

Povezane teme: make up , maskara, nega, oči , večerni make up , dnevni make up , obrvi, pritrjevalec ličil, Maybelline New York , L'Oréal Paris, NYX Professional Makeup

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Šampon za suho umivanje las: kako ga uporabljamo?

Šampon za suho umivanje las nam prihrani čas in energijo, zato je vsekakor največji zaveznik aktivnih ljudi, tistih, ki redno trenirajo ali pogosto po...