Kako pravilno nanesti maskaro na spodnje trepalnice

Pred leti so lepotni strokovnjaki trdili, da naj se izogibamo nanašanju maskare na spodnje trepalnice, potem pa je to postalo novi lepotni trend, ki pa ga vseeno nismo še po vsem posvojile čeprav se trudimo. Zato smo skočile k umetnikom ličenja po nekaj novih nasvetov s pomočjo katerih bomo ličenje spodnjih trepalnic kaj kmalu osvojile. Te zanima?

Izbira prave maskare


1. Izberi vodoodporno maskaro, saj so spodnje trepalnice še prav posebej občutljive na vso vlago in solze, ličilo pa se ob tem še hitreje razmaže.

2. Za čez dan izberi nekoliko svetlejši odtenek, tako namesto črne maskare rajši posezi po rjavi.

3. Pri nanosu ne uporabljaj metlice kot za zgornje trepalnice temveč poskrbi da bo manjša in za to bolj priročna za nanašanje.

Bodi pozorna pri nanosu maskare, nikar ne pretiravaj.

Prekomeren nanos lahko povzroči nastanek grudic, še malo pa bodo trepalnice izgledale kot pajčevina.  Tega si prav zagotovo ne želiš. Prav tako poskrbi, da maskara ne zastara, saj lahko tako izsuši tvoje spodnje trepalnice.

Pred nanosom maskare nanesi nekaj prozornega pudra, ki bo poskrbel, da bo ličilo ostalo na svojem mestu.

V kolikor se na trepalnicah pojavijo grudice le primi trepalnico med dva prsta in narahlo pritisni, da grudica konča na tvojih prstih.

Namig: Za nanos uporabi kar plastično žličko, tako se boš izognila packariji, ki bi lahko nastala pod očmi. Namesti žličko pod spodnjo veko in nanesi maskaro.

Preberi še: Kaj o tebi povedo tvoje obrvi?

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Povezane teme: maskara

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Romantičen videz za Valentinovo

Vsako leto ista dilema – praznovati dan zaljubljenih ali ne? Mi se tokrat ne bomo ukvarjali z vprašanjem, ali je 14. februar praznik zaljubljencev ali...