Kako pravilno nanesti podlago?

S pravilno izbiro tekočega pudra lahko dosežemo popolno polt, vendar je treba najprej obvladati nekaj zvijač, ki jih uporabljajo vizažisti. Ko izbiramo podlago, jo preizkusimo na obrazu in na dnevni svetlobi, saj umetna svetloba daje napačen vtis in bi se lahko vrnili domov z napačnim odtenkom.

Glede na to, ali se sončiš ali se izogibaš soncu, ima obraz lahko različne tone in odtenke. Čelo, ki je najbolj izpostavljeno sončni svetlobi, je morda temnejše od preostanka obraza. V tem primeru boš za naraven videz potrebovala dva odtenka podlage. Temnejšo nanesi tja, kjer sonce pada na obraz (čelo, nos, vrhovi ličnic), svetlejšo pa na preostanek obraza. Podlago nanašamo vedno s potezami navzdol, saj lahko nanašanje s potezami navzgor poudari pore.

Priberi tudi o: NANAŠANJE RDEČILA GLEDE NA OBLIKO OBRAZA

Večina žensk podlago nanaša s prsti, vizažisti pa vseeno priporočajo, da vložiš denar v nakup čopiča in se naučiš pravilne tehnike. Tekočo in kremno podlago je najbolje nanašati z lahkotnimi potezami, s čimer dosežeš tudi naraven rezultat. Za fiksiranje podlage in proti neželenemu lesku na čelo, nos in brado nanesi puder v prahu ali kamnu, kar bo pripomoglo k naravnemu videzu.

Priberi tudi o: Najboljše s pariškega tedna mode (VIDEO)

Za ta videz priporočamo

  • Affinitone Foundation by Maybelline New York

  • BB Dream Fresh by Maybelline

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se