Kako pravilno nanesti senčilo

Poiščite ustrezne odtenke


Najsvetlejši odtenki v paleti so za poudarjanje posameznih področij in osvetljevanje vaših vek.

Srednji odtenki v paleti se uporabljajo za zabrisovanje (blendanje) vseh barv, ki si jih nanesla, da bi ustvarila želeni videz. 

Temne barve uporabljajte, če želite ustvariti učinek globine, ki pa jih je najbolje nanesti na zunanji del veke kot tudi pod linijo spodnjih trepalnic.

Ko se odločite za obliko, ki jo želite doseči, morate vedeti, da svetloba privlači svetlješe pigmente, medtem ko temnejše barve ustvarjajo učinek dramatičnega videza. Da bi dosegle globino, zabrišite srednje odtenke s temnejšimi tako, da najtemnejše senčilo ostane v kotičku vašega očesa.

Nanašanje

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Potem ko ste izbrale barve, se sigurno sprašujete, kako nanesti senčilo. Čopič za nanašanje senčila mora biti večji in nežen, da bi čim bolje zabrisale barve na svojih vekah.

Za oblikovanje natančne ravne črte morate uporabiti drugačen čopič. Vizažisti svetujejo, da, v kolikor želite bolj živahne barve, uporabite čopič z gostejšimi ščetinami. 

Izberite pravi izdelek


Da bi začele svojo avanturo z različnimi paletami, morate izbrati pravi izdelek in obstojno senčilo, ki se ne bo razmazalo. Če ste začetnica, izberite paleto z nekoliko odtenki.

Če želite bolj glamurozen videz, uporabite Maybelline New York 24K paleto senčil, ki bo zaradi dobrega pigmenta, prepričani smo, postala vaš priljubljen make-up zaveznik. 

Preberi še: Zadimljene oči navdahnjene s sončnim zahodom

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York 24 Karat - Nudes

Povezane teme: senčila za oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Triki ličenja za zapeljiv pogled

Poglej si, kako lahko v le nekaj preprostih korakih prebudiš zapeljivko v sebi...