Kako pravilno uporabljati vodoodporno maskaro?

Kljub temu pa se v povezavi z vododpornimi maskarami pojavljajo številne obtožbe, ki enega izmed najljubših lepotnih pripomočkov bremenijo izpadanja in uničevanja trepalnic. Ker maskaro vse prevečkrat jemljemo kot povsem samoumevno in se niti ne zavedamo pravilne uporabe, smo se odločili, da jo strnemo v začetniški vodič, s katerim boš lahko varno krmarila po svetu maskare.

Vodoodporna maskara je nepogrešljiva stalnica v našem lepotnem življenju, pa najsi bo za poletne mesece, ko je naša zvesta spremljevalka na morskih počitnicah ali pa ob objokanih poročnih slavjih. Prireditve pod milim nebom so odlična priložnost za uporabo vodoodporne maskare, ki se odlično obnese v vlažnih in vročih pogojih.

Kako se izogniti napakam?


Vodoodporne formule so lahko zelo trmaste, zaradi česar se lahko ob odstranjevanju trepalnice hitro poškodujejo. Prav zato strokovnjaki svetujejo uporabo primerja, ki bo to preprečil. Ko je enkrat primer na svojem mestu, nanesi še nekaj nanosov maskare za dolge in vremensko odporne trepalnice.

Kako jo pravilno odstraniti?


Že res, da bo tvoja vodoodporna maskara preživela vse mogoče razmere, zato se bo veselo upirala tudi odstranjevalcu. Trajna maskara namreč potrebuje močen odstranjevalec ličil, ki temelji na oljih, saj so tisti z vodno osnovo v boju proti vodoodporni maskari precej nemočni.

Prav zato se velja dobro pozanimati o sami formuli odstranjevalca, saj pri odstranjevanju sama ne smeš biti pretirano agresivna, temveč zelo nežna. Pustiti moraš da prav sredstvo za odstranjevalnje ličil opravi svoje delo!

Je lahko vodoodporna maskara slaba za trepalnice?


Odgovor na to vprašanje je preprost! Vse je odvisno od tega, kako jo nanašaš in odstranjuješ s trepalnic. Uporabi pravi primer, pravi odstranjevalec in bodi zelo pozorna ter previdna.

Preberi še: Brez tega izdelka se ne odpravljajte na pot

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Waterproof Black

Povezane teme: maskara, oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako ustvariti Foxy eye look v samo 3 minutah

Sledi naslednjim korakom za ustvarjanje »foxy eye« stila s pomočjo ene same palete senčil za veke in maskare....