Kako prekriti mozolje by Ajda Sitar

Sama na srečo z njimi nimam velikih težav, imam pa eno strašno grdo razvado – pogosto jih namreč konkretno »zmasekriram«, spraskam ali drugače iztisnem na »invaziven« način. Tako velikokrat ostane grda hrastica ali pa rdeč flek, ki je včasih še celo večji kot je bil mozolj. Iskreno, včasih si enostavno ne morem pomagati. Še dobro, da obstajajo korektorji, ki mojo »masekražo« uspešno prekrijejo. V zadnjem času me je navdušila predvsem Maybelline Master Camo paleta korektorjev.

#1 Izbira pravega odtenka

Pri prekrivanju mozoljev je ključno, da izberete pravi odtenek korektorja. Za prekrivanje rdečice vseh oblik bodo prava izbira korektorji z rumenim ali zelenim podtonom. Na mozolje (ki so pri meni kombinacija rdeče in rjave) se sama najpogosteje spravim z rumenim korektorjem v paleti Maybelline Master Camo v odtenku Medium – to je prvi odtenek zgoraj levo. Super se obneseta tudi prva dva odtenka v paleti Light.

#2 Nanos s čopičem

V preteklosti sem korektor največkrat nanašala s prsti. Danes raje posežem po čopiču, saj poskrbi, da se že tako vneta koža (zaradi mozolja) ne kontaminira dodatno. Priložen čopič iz palete je presenetljivo uporaben in natančen.

#3 Fiksiranje s pudrom v kamnu ali prahu

Korektor fiksiram s pudrom v kamnu ali prahu. Trik, da ga naneseš pred tekočo podlago, bo poskrbel za dodatno obstojnost. Tekočo podlago torej nanesem na koncu, po potrebi pa celoten obraz ponovno fiksiram s pudrom v kamnu ali prahu.

Preberi še:101 o prekrivanju nepravilnosti: kako prekriti podočnjake, mozolje in rdečico by Ajda Sitar?

Povezane teme: Ajda Sitar, korektor

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make up Review: Družina Maybelline Fit Me

Popolna polt ni tako nedosegljiva, kot se ti morda zdi. Posebej se moraš posvetiti izbiri izdelkov in za začetek uspešno združiti ustrezen korektor in...