Kako preprečiti nabiranje senc v pregibu vek

Mislimo čisto zares in odkrito pravimo, da nam je že čez glavo tega, da znova in znova poizkušamo ustvariti popoln make up, ki nam ga še prekmalu pokvarijo sence, brezbrižno nabrane v pregibih vek. To lahko deluje resnično odbijajoče, zato same sebi tega ne privoščimo.

Ne podcenjuj pomena podlage!

Uporaba podlage za sence je v kreiranju popolnega make up videza pomembna prav toliko kot uporaba baze za obraz. Podlaga ali baza za sence se od primera za obraz razlikuje po svoji sestavi, ki na vekah pušča neviden sloj (film), ki preprečuje sencam, da bi se nabirale v pregibu vek. Podlago za sence lahko nanašamo tako pred kot tudi po tekočem pudru.

Izbiraj le sence v prahu

Da ne bi imela težav z nabiranjem senc v pregibu vek, preprosto pozabi na tekoče in mastne sence. Te so namreč bolj nagnjene k drsenju in »deformaciji«. Priporočamo ti, da se držiš palete senc v prahu. Idealna paleta za vsakodnevno rabo, tako za poslovne priložnosti kot za sproščene večere s prijatelji, je Color Riche La Palette iz L’Oreala Paris, in sicer njena Nude različica. Paleta vsebuje 10 odtenkov in krtačko za nanašanje, ki ti lahko precej pomaga v misiji, imenovani »izognite se nabiranju senc v pregibih vek«. S pomočjo krtačke se sence zlahka nanašajo in blendirajo, s čimer boš preprečila kopičenje izdelka na določenih mestih. Sence v prahu imajo dobro prekrivno moč, njihove barve pa dlje časa ohranjajo intenzivnost. Tekstura sama po sebi ne dopušča neželenega razmazovanja in nabiranja v pregibu vek.

Korektor pred sencami


To je le eden od trikov, ki ga uporabljajo mojstri ličenja. Namesto primera nanesi tvoj priljubljeni korektor za prekrivanje drobnih nepravilnosti. Korektor je idealna zamenjava za bazo in predstavlja odlično podlago za nanašanje senc v prahu. Priporočamo ti, da uporabiš True Match korektor, ki se zlahka nanaša in se v popolnosti staplja s tvojim tenom.

Tekoči puder pred sencami

Gre za še enega od trikov velikih umetnikov ličenja, za katerega mnogi niso slišali. Ko nanašaš tekoči puder na obraz, mirno nanesi manjšo količino izdelka tudi na veke in ga dobro blendiraj. To bo predstavljalo idealno podlago za kasnejše nanašanje senc, ki se ne bodo nabirale na pregibu vek. Še enkrat ti toplo priporočamo tekoči puder iz True Match kolekcije, saj se prilagaja barvi kože in jo naredi nežno ter izredno gladko. Še ena dobra plat tega izdelka je, da v majhnih količinah zagotavlja nežen, delikaten zaključek, v nekoliko večjih pa tudi večjo prekrivno moč in močnejšo intenzivnost senc. Če ga nanesete pred sencami, bo tekoči puder True Match zaustavil neželeno nabiranje senc v pregibu vek. Popolno, kajne?

Preberi še: Orožje za zapeljevanje

Za ta videz priporočamo

  • Loreal Color Riche La Palette Nude

  • L'Oreal Paris True Match Concealer

  • True Match L'Oreal Paris

Povezane teme: senčila za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Si že slišala za makeup trend »sirenine solze«?

Priznati moramo, da je ta trend prava osvežitev svetovne scene ličenja, nekaj, kar smo že dolgo čakali...