Kako s pomočjo ličil zakriti podbradek?

Ni problema, mi imamo polno odgovorov zate, kar pet če smo povsem natančne. Nasvetov na spletu je več kot dovolj, vse od takšnih, ki optično zožijo tvoj obraz do takšnih, ki dejansko skrijejo podbradek. Mi smo izbrale le najboljše, takšne ki preverjeno delujejo.

Nanesi podlago tudi na vrat

Naneseš podlago le na obraz? Napaka! Podaljšaj nanos vse do dekolteja, saj bo prav s pomočjo tega trika tvoj podbradek v trenutku izgledal manjši, poleg tega pa bo privlačil manj pozornosti, saj bo takšnega odtenka kot preostali deli kože. Uporabi kar gobico za ličila, ki jo s krožnimi gibi naneseš vse do konca vratu, ali pa še malo dlje, odvisno od tega kako globok je izrez.

Znebi se senc

Sence so tiste, zaradi katerih je naš podbradek še toliko bolj opazen. Da to preprečimo uporabimo kar korektor z osvetljevalcem, ki ga v majhni količini nanesemo na kotičke podbradka, s čimer osvetlimo ta temna področja. Z gobico za ličila vse skupaj zamešamo za kar najbolj naraven videz.

Poudari svojo čeljustno kost

Čeljustna linija daje obrazu strukturo in obliko, prav tako pa pomaga speljati poglede s podbradka na druge dele obraza. Uporabi korektor, ki je dva odtenka temnejši od podlage. Postavi ga tik pod ušesom in potegni črto vse po čeljustni kosti, do konca brade. Ponovi tudi na drugi strani, nato pa dobro zakrij sledi s čopičem.

Navzgor, navzgor

Kadar nanašaš podlago, puder, senčilo, črtico ali korektor poskrbi, da vse namesto, da bi zaključila gib navzgor potegni vse do lasišča, navzgor. Ne horizontalno, temveč poševno. Na ta način boš optično dvignila obraz in drastično zmanjšala pomen podbradka.

Preusmeri pozornost na lička

Če želiš, da bi podbradek vsaj začasno izginil uporabi mat bronzer, saj bo vse kar je svetlečega in bleščečea pritegnilo pozornost na podbradek. Z bronzerjem dobro naliči lička in poskrbi, da dobro zamešaš linije v podlago.

Preberi še: Kako mešati različne makeup izdelke

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris True Match Foundation

  • L'Oréal Paris True Match Concealer

  • L'Oréal Paris True Match Ultra Perfecting Powder

  • L'Oréal Paris Glam Bronze

Povezane teme: senčenje obraza , konturiranje

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

5 make up tehnik, ki se jih moraš naučiti pred tridesetim

Glede nato, da nam lepotni pripomočki delajo družbo že vse od osnovne šole, verjetno celo dalj časa kot marsikateri fant, je prav, da svoje lepotno zn...