Kako se hitro pripraviti na nenačrtovani večerni izhod?

Ko se že oblečemo v pižamo, se umestimo na kavču pred televizijo s skledo pokovke v naročju, te pokliče prijateljica, ki je ravnokar izvedela za najboljši koncert v mestu. Še več, dobila je celo dve karti.

Čeprav si namerava večer preživeti v družbi romantične komedije, je ponudba vendarle preveč mamljiva, zato hitro skočiš z naslanjača in stečeš v kopalnico.

Ker časa ni veliko, smo pripravilI nekaj hitrih make up nasvetov, ki ti bodo vzeli manj kot pet minut.

1. Mačje oči


S čopičem nariši črtico na prvem očesu in potem začrtaj še nad trepalnicami. Nato nariši še zgodnji del črtice in obarvaj del v sredini. S korektorjem nato prikrij napake in nanesi nekaj slojev maskare. Barva ustnic pa naj se ujema s tvojim razpoloženjem.

2. Tropsko


Oči osenči s senčilom v rožnati barvi, potem pa v kotičke očesa nanesi še nekaj bleščečega senčila, kar bo optično povečalo in odprlo tvoje oči. Z modro barvico nariši črtico na spodnji veki in s čopičem rahlo obarvaj obrvi. S črnim črtalom nanesi črto na zgornji veki, nato nekajkrat potegni maskaro in si nared.

3. Zadimljene oči v nekaj trenutkih


Z rjavo barvico obrobi del pod spodnjo veko in nanesi nekaj rjavega senčila na zgornjo. Potem s čopičom zapolni obrvi in z belo barvico obarvaj spodnjo veko, s čimer boš optično povečala oči. Nanesi nekaj slojev maskare, ustnice pa premaži z nude šminko.

Še nekaj enostavnih nasvetov:

Poskrbi, da make up ostane na svojem mestu. Ne pozabi na uporabo primerjev, ki bodo preprečili, da bodo ličila ušla izpod nadzora.

Ni potrebno, da se posvetiš vsem delom obraza, če se odločiš za poudarjene oči, potem obdrži ustnice kar se da nevtralne, v kolikor pa si ljubiteljica rdeče šminke, naj oči ne izstopajo.

Preberi še: 6 stvari, o katerih razmišlja vsako dekle, ko se pripravlja na prvi zmenek

Povezane teme: senčila za oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Modro senčilo za oči je ponovno v trendu!

Modro senčilo je v preteklosti pustilo sled na makeup sceni vsakih deset let...