Kako se izogniti napačnim kombinacijam šminke in rdečila za lica?

Najti pravi odtenek šminke ni tako težko, dosti težje je vse skupaj uskladiti z barvo rdečila za lica, na način, ki ne bo uničil celotnega videza. Ta dva izdelka, ki bi v osnovi morala dobro sodelovati, lahko povzročita pravo nočno moro še tako izučenim lepotnim kraljicam, zato preberi spodnje nasvete, da bo usklajevanje naslednjič lažje.

Imaš na ustnicah vročo rožnato šminko?


V tem primeru je najbolje, če se držiš rožnatega rdečila za lica, saj je pomembno, da pri izbiri posežeš po 'sorodstvenih' barvah, tonih. To ne pomeni, da mora biti odtenek na ustnicah enak tistemu na licih, temveč ga mora dobro dopolnjevati.

Namig: Izberi nežno rožnato rdečilo za lica ali pa takšnega neonsko meloninega.

Imaš na ustnicah čudovito nude šminko?


Bi tako rada pritegnila nekaj več pozornosti na ustnice? Ne hiti z rdečilom v koralnem odtenku, saj lahko čudovit naraven videz ustvariš že z nežno rožnato. Izogibaj se temnim odtenkom rdečila, ki bodo preglasili ustnice. 

Imaš na ustnicah klasično rdečo šminko?


Prav ta največkrat kravžlja živčke lepotnim strokovnjakinjam. Ne izberi rdečila, ki se popolnoma ujema s šminko, temveč rajši posezi po nekoliko bolj subtilni barvi iz iste barvne skupine. Nekaj, kar se ujema s tvojim tenom kože. Drzne ustnice se namreč ne bi smele za pozornost boriti z lici.

Namig: Koralno rdeča šminka? Kombiniraj jo s toplim rdečilom za lica. Če pa nosiš rdečo s hladnim podtonom, izberi nekoliko hladnejši odtenek.

Preberite še: Kako kombinirati osvetljevalec in rdečilo za lička

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

  • L'Oréal Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

  • L'Oréal Color Riche Matte Addiction Blush In A Rush

  • L'Oréal Color Riche Matte Addiction Paris Cherry

Povezane teme: rdeča šminka , rdečilo za ustnice , ustnice, rdečilo

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nauči se naličiti kot profesionalci ličenja: uvod

Preživljanje časa doma lahko postane dolgočasno, in čeprav so nanizanke in filmi lahko odlična rešitev, ne bi bilo slabo, če bi se naučile česa novega...