Kako se naličiti, če imaš frfru

Izbira ličil je v veliki meri odvisna tudi od frizure, ki jo imaš v tem trenutku in le s pravilno kombinacijo ličil ter pričeske si lahko videti popolno. Zato je pomembno, da pazljivo izbereš ličila in način ličenja ter ga prilagodiš svoji pričeski. Dekleta, ki nosijo frfru, morajo še posebej paziti na to, saj ta del pričeske pada preko čela in dotika kožo. Če tudi ti spadaš med dekleta, ki ljubijo frfru in menijo, da je makeup pomemben del vsakdanje lepotne rutine, potem je to besedilo prav zate.

Poudari oči


Zardi frfruja je pomembno poudariti oči, saj jih le-ta zakriva. Dekleta, ki imajo frfru, lahko vsakdan ustvarijo videz zadimljenih oči, saj je to idealna kombinacija, še posebej, če izberejo temne odtenke senčil. Ravno tako lahko naneseš senčila tudi na spodnjo veko, da bi bil tvoj pogled malce globlji.

Ena maskara je vse


Ko gre za makeup v službi, videz zadimljnih oči v temnejših odtenkih ni nikakor prava izbira. Zato izberi maskaro bogato z močnimi pigmenti, ki bodo tvojim trepalnicam dali bolj intenzivno barvo, tvoj pogled pa bo dobil kanček dramatičnosti. Črne in dolge trepalnice bodo tvoje oči poudarile in le-te bodo pritegnile pozornost okolice.

Pazljivo s konturiranjem


Vemo, da imaš rada bronzer in vse izdelke za konturiranje obraza, vandar če je frfru tvoj zaščitni znak, potem moraš biti zmerna, ko uporabljaš to tehniko ličenja, ravno zaradi senc, s katerimi frfru skriva del čela. Če boš pretiravala s količino izdelka za konturiranje, bo tvoj obraz videti utrujen. Ne dovoli, da te strast do konturiranja prevzame, temveč bodi zmerna.

Izberi pravo šminko


Kot smo že omenili, čelo ali samo njegov del ostaneta skrita pod frfrujem in je zaradi tega tvoj obraz videti vizualno krajši. Ravno zaradi tega vizažisti trdijo, da so zate popolna izbira vsi odtenki nude šmink. Če na ustnice naneseš šminko v močnih ali temnih barvah, tvegaš, da bo tvoj obraz videti še krajši. Zato pogumno izberi nude šminke in še naprej imej rada svoj frfru!

Preberite še: Maybelline ličila, po katerih si bom zapomnila leto 2017 by Ajda Sitar

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se