Kako se naličiti za noč čarovnic – I del

Ok, dovolj je bilo amaterskega ličenja za noč čarovnic! Z malo dobre volje, truda in pravih ličil sama ustvari umetniško delo, ki ga bodo vsi občudovali. Predstavljamo ti 4 fenomenalne ideje, ki si jih je izmislila slavna ameriška umetnica ličenja in dobitnica kar treh Oskarjev – Ve Neil.

Vse maske so navdihnjene z različnimi liki iz znanih filmov in zgodb. Sledi tem preprostim korakom in postani pravi pravcati: zombi »Alex«, zajec »Bunny« ali okostje »Topsy-Turvy«.

Kako se naličiti za noč čarovnic – I del

Alex – od radovedne srčkane deklice do srhljivega zombija

Korak 1: Zamešaj srednji modri odtenek senčila Ultimate Edit Petite preko cele leve veke. Postopno nadgrajuj barvo, najprej na liniji trepalnic, zatem pa jo zabriši navzgor, vse do začetka obrvi.

Korak 2: S prsti nanesi pepelnato in kovinsko sivo na desno oko, tako da bosta barvi delovali izprano in razmazano. Nadaljuj z nanašanjem istih odtenkov tudi pod očesom, da boš dosegla glamurozno neurejen stil.

Korak 3: Nanesi podlago za bleščice v center obeh vek, zatem pa z ravnim čopičem dodaj modre bleščice in tako kar maksimalno poudari barvo oči.

Korak 4: S pomočjo do popolnosti natančnega črtala Epic Ink v črni barvi začrtaj tanke linije ob zgornji in spodnji rob trepalnic, v zunanjem kotičku pa ustvari ostro privihano krilce.

Korak 5: V notranji del solzne linije levega očesa nanesi Slide On barvico v intenzivni beli barvi, vse to pa začini z več plastmi maskare On The Rise Volume.

Korak 6: Na isti način kot v 2. koraku dodaj grafične detajle preko desnega lica. Tvoj stil za noč čarovnic je gotov, čim ga pričvrstiš z mat razpršilcem za obstojnost ličil.

Kako se naličiti za noč čarovnic – I del

Bunny – mračen, zapeljiv zajček 

Korak 1: Milk Jumbo črtalo za oči izkoristi kot podlago za veke, zatem pa s čopičem nanesi bledo rožnato senčilo in ga zabriši od pregiba vek k obrvem.

Korak 2: Z istim senčilom definiraj linijo spodnjih trepalnic, vendar tokrat uporabi čopič za zabrisovanje in dodaj malo živo modrega senčila.

Korak 3: Bazo za bleščice nanesi preko celih vek, vse do spodnje linije obrvi, zatem dodaj ledene bleščice ali Ice glitter.

Korak 4: S črnim črtalom zariši linijo zgornje veke in jo privihaj v krilce, zatem zariši še linijo ob spodnjih trepalnicah in dodaj nekaj plasti maskare za privzdignjenost in volumen trepalnic.

Korak 5: Osvetli lička in vrh nosa s kombinacijo koralnih in rožnatih senčil.

Korak 6: Na koncu začrtaj brkice z belo in črno barvico ter zagotovi obstojnost tvoje maske z namenskim razpršilcem.

Kako se naličiti za noč čarovnic – I del

Kitty Cat – Psihadelična mačka

Korak 1: Preko cele veke, vse do obrvi nanesi močno rumeno senčilo, zatem pregib poudari s svetlikajočo rumeno, pri čemer ti lahko pomaga okroglast čopič za zabrisovanje. Črtalo Jumbo Black Bean nanesi tik ob zgornjo linijo trepalnic in ga razmaži proti zunanjim kotičkom oči.

Korak 2: Oči obrobi s črnim črtalom in linijo obvezno podaljšaj v notranje kotičke, da boš ustvarila mačkasto obliko, zatem pa dodaj debelo plast maskare za volumen.

Korak 3: Na obrvi nanesi koralna senčila in zariši krivuljaste vzorce od roba obraza proti centru ter jih zapolni z rožnatim, koralnim in vijoličnim senčilom. Vse to lahko izvedeš s poševnim čopičem. Da bi bila barva vzorcev še močnejša, pred senčilom nanesi barvico Jumbo Milk, ki bo tudi tokrat služila kot podlaga.

Korak 4: Maksimalno poudari in povečaj ustnice, uokviri jih s črnim črtalom ali barvico, zatem pa z belo barvico oblikuj zobe.

Korak 5: Za zapolnjevanje uporabi odtenek Black Bean, zatem pa s čopičem zapolni preostali negative space.

Kako se naličiti za noč čarovnic – I del

Nori okostnjak Topsy Turvy

Korak 1: Z belo barvico osvetli obraz, vključno z ličnicami, T-področjem in »novimi zobmi«. Z gobico za zabrisovanje dodaj senčilo na vse omenjene dele, potem pa spet z barvico poudari definicijo, pri čemer ti bo prav prišel čopič za obrvi.

Korak 2: Definiraj jamice v licih, senca, lica in zobe s pomočjo črtala Black Bean in ravnega čopiča za detajle, s katerim lahko zmehčaš poteze, povsod kjer je potrebno.

Korak 3: Obliko okostja poudari s senčilom in čopičem za obrvi. Svetlejše barve v centralni del in postopno prelivanje v temnejše, ko se približuješ robovom obraza. Tako boš ustvarila čaroben mavričen ombre učinek.

Korak 4: S črnim črtalom definiraj oči, zobe in senco kosti, s tekočim belim črtalom pa dodaj živahnost in 3D učinek.

Korak 5: Vse to začini z več plastmi maskare za intenziven volumen, privihane in privzdignjene trepalnice, seveda pa ne pozabi na razpršilo za pričvrstitev ličil.

Kako se naličiti za noč čarovnic – I del

Zasij v temi

Da bi bila tvoja pojava za noč čarovnic še bolj markantna, uporabi Wonderland After Dark, novo kolekcijo ličil, posvečeno prav najbolj strašnemu prazniku, ki sta jo skupaj ustvarila NYX in Ve Neil.

Vsi štirje predlogi za maske, ki smo ti jih predstavili, so lahko videti povsem drugače, če poudariš določene dele z Glow-On Lip Gloss. Limitirani izdelek je narejen tako, da se s pomočjo svetlobe pretvarja v neverjeten svetleč neonski pigment, ki sije v temi. Fascinantno, močno in povsem drugače!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYX Professional Makeup (@nyxcosmetics) on

Preberi še: Face Awards Balkan: Digitalni make up dogodek leta

Za ta videz priporočamo

 • NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette - Ash

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Epic Inc Eyeliner

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Slide On Eye Pencil Pure White

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup On The Rise Volume Liftscara Black

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Jumbo Eye Pencil Milk

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Glitter Primer

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Metallic Glitter – Darkside

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette - Brights

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Setting Spray Matte Finish

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Eyeshadow Palette Ultimate Phoenix

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Jumbo Pencil

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Setting Spray Dewy Finish

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Metallic Glitter 05 Lumi Lite

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Glow-on Lip Gloss - Violent Violet

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Glow-on Lip Gloss - Floral Space

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Glow-on Lip Gloss - Lilac Vibes

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , senčenje obraza , črtalo za oči , oči , šminka, konturiranje, ustnice, praznični make up, osvetljevalec, primer, trepalnice, NYX Professional Makeup, NYX, jesenski trendi, halloween

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najboljše mat šminke na makeup sceni

Šminka je izdelek, po katerem posežemo, kadar potrebujemo nujno preobrazbo videza. Nič ne spremeni obraza hitreje in učinkovitejše kot šminka...