Kako se naličiti za rave?

Nekoliko divje

Ok, pripravljaš se za rave, ali imate z ekipo načrt, da se pred tem srečate in malo družite. Ta make up možnost je narejena za tebe. Dovolj umirjena za klube, dovolj ekscentrična za rave žur. Poudarek je na črtalu za oči, ki mu teren pripravijo dober strobing obraza in atraktivne sence za oči v ognjenih barvah.

Eksplozija barv


Energična glasba narekuje energičen make up. Ta boost učinek boš najlažje dosegla, če uporabiš intenzivne barve. Modra, oranžna, roza … Nedovoljene kombinacije ne obstajajo. Črtalo za oči in barvna maskara ti bosta pomagala, da izstopiš iz svoje zone make up udobja. Oranžno-modro naličene oči? Zakaj pa ne!

Nekaj čarobnosti

Če bi se magija glasbe in plesa lahko odrazila skozi ličila, bi bil prav ta make up stil njen izraz! Tvoj definiran obraz in mat zaključek bosta odlična podlaga za belo črtalo, s katerim lahko naneseš svoje plemenske simbole in se prepustiš ritmu. Za ta videz ne potrebuješ nobenih posebnih tehnik ličenja. Namesto umetnih trepalnic ti predlagamo, da izbereš maskaro z enakim učinkom.

„Out of Space“


Tako zapeljivo in hkrati cool naličen obraz! Kombinacija pastelnih neon modrih in vijoličnih senc za oči je prava osvežitev v zagreti atmosferi in ob pogumno začrtanem črtalu ter mat lila šminki predstavlja nezgrešljivo izbiro za rave žur. Ne pozabi uporabiti pudra z obstojno formulo, da se ta cool make up ne bi zagrel in razlil.

Preberi še: Make up napake na prvem zmenku

Povezane teme: make up , oči , šminka, ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 5 izdelkov Urban Decay

Blagovna znamka Urban Decay je dobro poznana med ljubitelji kakovostnih ličil, pa tudi med vsemi, ki uživajo v eksperimentiranju in kreiranju novih tr...