Kako se naličiti za različne priložnosti

Da ne bi naredile napake in da bi navdušile osebo, s katero se boste sestale, smo za vas izbrali nekaj make up videzov, ki vam bodo, prepričani smo, všeč.

Sprehod/kino


Za takšne zmenke izberite bolj nevtralen videz, oziroma se raje odločite za svetlejše odtenke. Ustnice naličite z nude šminko, ki se bo ujemala z vašo poltjo. Upoštevajte pravilo "manj je več" in poudarite oči brez pretiravanja, torej nanesite maskaro in senčila v barvi zemlje.

Bar/restavracija


Ob takšnih priložnostih se poigrajte z močnejšimi barvami šminke in se ne boste zmotile, če izberete tudi močno rdečo ali koralni odtenek, še posebej, če gre za večerni zmenek. Takrat lahko uporabite konturiranje in tako zožite ali pa poudarite določene dele obraza.  

Ravno tako lahko poudarite tudi obrvi s svinčnikom ali senčili za obrvi v odtenku, ki bo popolnoma ustrezal naravni barvi vaših las.

Klub


Svoje znanje in veščine ličenja pa boste najbolje pokazale, ko se boste pripravljate za izhod v nočni klub. V tem primeru lahko uporabljate zlata in bronasta senčila na očeh, močnejše rdečilo za ličnice in šminko.

Preberi še: Kako najbolje testirati šminko kar v drogeriji?

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infallible Nudist Matte Lip Paint 208 Off-White

  • L'Oréal Paris Infallible Nudist Matte Lip Paint 201 Hollywood beige

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

  • L'Oréal Paris Color Riche La Palette Matte Bold

  • L'Oréal Paris Infaillible Blush Paint Pink

  • L'Oréal Paris Glam Bronze Powder Duo

Povezane teme: make up

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se naličiti k frufruju

Vsaka sprememba frizure zahteva minimalno korekcijo dotedanjega načina ličenja. Ko se odločimo za frufru, pa morajo biti prilagoditve naših navad liče...