Kako se naličiti za video klic

Situacija, v kateri smo se znašli, ne bo trajala za vedno. Pomembno je, da se ji na prave načine prilagodimo in sprejmemo neka pravila, ki so se do sedaj vzpostavila že sama po sebi. Nanašajo se na delo od doma, komunikacijo z bližnjimi in uporabo vseh olajšav, ki jih ponuja tehnologija. Zato so danes bolj kot kdajkoli aktualne različne video platforme za komunikacijo z ljudmi iz službe, s prijatelji ali najbližjimi, ki so oddaljeni od nas. V nadaljevanju ti bomo pokazali, kako se naličiti za srečanja preko video klicev, s čimer ne boš le izboljšala svojega razpoloženja in olepšala svojega videza, pač pa bo nadgrajena samozavest vplivala na vse, kar počneš skozi dan.

Kako se naličiti za video klic

Delo od doma

Če tudi ti delaš od doma, smo prepričani, da poleg uporabe elektronske pošte za komunikacijo s sodelavci in nadrejenimi koristiš tudi druge platforme, na primer Skype, Teams, Zoom in mnoge druge. Poleg klasičnih možnosti izmenjave sporočil največkrat ponujajo tudi možnost video klica, nekatere pa so sploh ustvarjene izključno za namen vizualne komunikacije.

Delo od doma ne pomeni, da se na video konferencah pojavimo v pižamah, razmršenih las in bledega obraza s podočnjaki. Pristopiti jim je treba prav tako profesionalno, kot da sedimo v pisarni, zato je pomembno, da tako tudi izgledamo.

Kako se naličiti za video klic

Velika prednost takšnih sestankov je, da spodnji del garderobe lahko predstavljajo pajkice ali trenerka, osredotočiti se je namreč treba le na zgornji del in ustrezno ličenje.

Kako se naličiti za poslovni video klic

Korektor

Kot se tudi v vsakodnevnem življenju potrudiš, da prekriješ posledice neprespanosti, ki jo je morda povzročila nočna zabava, se tudi sedaj potrudi, da ne bodo opazni podočnjaki, vneti od večurnega gledanja priljubljene serije ali nespečnosti. V ta namen uporabi korektor.

Prepričani smo, da imaš na polici še vedno najljubši korektor in svetujemo ti, da ga brez dvoma in suvereno naneseš pred vsakim online poslovnim sestankom. Majhne količine korektorja pod očmi in v njihovih notranjih kotičkih bodo tvoj pogled naredile bolj spočit in buden.

BB krema ali tekoči puder

To so trenutki, ko večjo pozornost posvečamo sami negi kože kot pa prekrivanju nepravilnosti in izenačevanju polti. Predlagamo ti, da se za video klic naličiš izključno z ličili, ki na tvoji koži delujejo lahkotno. Uporabi izdelke, kot sta bb krema ali nežen tekoči puder z zračno formulo.

Kako se naličiti za video klic

Če se zgodi, da ostaneš brez primernega pudra, bo zadostovalo, če nekaj pudra, ki ga sicer uporabljaš, pomešaš s hidratantno kremo za dnevno uporabo.

Rdečilo

Ko boš nameščala kamero, boš opazila, da je resolucija opreme odlična, vendar je tvoj obraz, in to ne glede na tip polti, vselej videti nekoliko bolj bledo in uvelo kot v resnici. Prav zato je nujno, da se naučiš primerno naličiti, da boš tudi preko kamere izžarevala zdravo barvo.

Predlagamo ti, da na ličnice naneseš nekaj rdečila, ki naj bo nekoliko močnejše barve, kot si sicer vajena. Z rdečilom boš preko kamere nemudoma videti bolj radostno, zdravo in mladostno.

Maskara

Za sam konec ličenja za poslovni klic uporabi še en izdelek, s katerim boš vsekakor videti zbujena in pripravljena za predstavljanje novih idej. Gre za maskaro. Dovolj je že, če samo enkrat preideš preko trepalnic, in videla boš pozitiven učinek, ki ga ima na celoten videz. Za to potezo ti ni sploh ni treba zapustiti ekrana – preprosto ga izkoristi namesto ogledala.

Ličenje za neuradni video klic

Video klici s prijatelji in najbližjimi so prava priložnost, da se zabavaš, sprostiš in eksperimentiraš. Nekatere od najbolj popularnih platform za takšno druženje so Viber, WhatsApp in vse bolj razširjena House Party.

Ličenje za te priložnosti nima pravil, vse je dovoljeno in vse priporočljivo. Čas je, da deklici v sebi dovoliš, da se igra in izrazi. Prebudi kreativnost v sebi in svojih dragih.

Kako se naličiti za video klic

Organiziraš lahko tudi tekmovanje v ličenju, ko se s prijateljicami prek video klica skupaj smejete raznim ličilnim poizkusom in kdo ve, morda ustvarite čisto nov trend ličenja. Druga drugi lahko pripravljate izzive in še marsikaj. Najpomembnejše je, da se čim več smejete in se imate lepo.

Dodatni triki

- Da bi ustvarila še bolj naraven videz preko kamere, prenosni računalnik (če ga imaš) z vgrajeno kamero privzdigni za 20 do 30 centimetrov, postavi ga na primer na knjige ali škatlo.

- Če se za tvojim hrbtom nahaja okno, bo senzor, ki deluje kot merilec svetlobe kamere, tvoj lik v posnetku prikazal še bolj mračno, zato se potrudi, da kamere nikdar ne obrneš tako.

Če imaš preveč prostega časa, ki ga ne znaš napolniti, lahko vadiš veščino ličenja s pomočjo naše serije besedil o profesionalnem ličenju:

Nauči se naličiti kot profesionalci ličenja: uvod

Nauči se, kako se naličiti kot profesionalec: podlaga in senčenje

Nauči se naličiti kot profesionalec ličenja: ličenje oči

Za ta videz priporočamo

 • Garnier BB Cream Classic Light

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Fit Me Concealer 12

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Sweet Cheeks Creamy Powder Blush Day Dream

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Falsies Lash Lift

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris True Match 2N

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris True Match Concealer

  Takojšnje naročilo
 • Lancôme Cushion Blush Subtil

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris False Lash Bambi Eye Mascara

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , maskara, oči , šminka, bb krema , puder, trend , dnevni make up , nude , rdečilo, bb krema, cc krema, NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop, Garnier, Maybelline New York , L'Oréal Paris, NYX Professional Makeup, Garnier, Ličila za video klic

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Čas je za kreme s SPF faktorjem!

Velika zmota je, da nam sončni žarki škodijo samo v poletnem času in samo tam, kjer smo vajeni uporabljati kreme z zaščito pred soncem. Kakšna zabloda...