Kako ustvariti Foxy eye look v samo 3 minutah

Če živiš aktivno življenje in se že nadaljujejo tvoje številne vsakodnevne obveznosti, ki zahtevajo, da si v vsakem trenutku videti čudovito, potem potrebuješ nasvete za hitro in učinkovito ličenje s čim manj izdelki. Sledi naslednjim korakom za ustvarjanje »foxy eye« stila s pomočjo ene same palete senčil za veke in maskare.

Foxy Eye Look

Foxy Eye look je že široko popularen med slavnimi, kot so Bella Hadid, Megan Fox, Kendall Jenner in mnoge druge. Videti je prefinjeno, a zapeljivo, hkrati pa ga zlahka in hitro ustvarimo.

Katere izdelke potrebuješ za ustvarjanje tega videza?

Vse, kar potrebuješ, da bi imela mačkaste oči in ti pri tem ne bi bilo treba uporabiti črtala, ki je za mnoge izziv, sta paleta senčil Maybelline New York The Nudes, ki vsebuje kar 12 različnih odtenkov, med katerimi dominirata rjava in bež barva, ter eno samo plast maskare Maybelline New York Lash Sensational.

Korak za korakom do Foxy Eye Look-a

Kako ustvariti Foxy eye look v samo 3 minutah

Korak 1

Ličenje začni z mešanjem temnega in svetlega odtenka iz palete senčil The nudes. S čopičem pobarvaj linijo v zunanjem delu očesa, ki naj se nadaljuje skoraj do začetka obrvi, da ustvarja čim večjo krivino. Nato z istim odtenkom preidi preko preostale veke, da kreiraš mačjo krivino.

Korak 2

Pomešaj temno rjav in črn odtenek ter ju s čisto tankim čopičem nanesi tik ob korenine trepalnic, kot pri uporabi črtala.

Korak 3

Nežno spoji predhodna odtenka iz prejšnjih dveh korakov, zatem z istim čopičem v notranje kotičke oči zariši drobno zašiljeno linijo v obliki ostrega kota.

Korak 4

Za spodnjo veko vzemi rjavo senčilo, da ta linija ne bi bila pretemna. Sledi zabrisovanje oziroma nežno spajanje vseh odtenkov. Preostane le še nanašanje maskare.

Kako ustvariti Foxy eye look v samo 3 minutah

Hitro, učinkovito, zapeljivo in preprosto, kajne?

V komentarjih nam sporoči, kako je šlo s kreiranjem tvojega »foxy eye« stila!

Preberi še: Privzdigovanje vek z ličenjem: korak za korakom

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York The Nudes Palette

    Takojšnje naročilo
  • Maybelline New York Lash Sensational

    Takojšnje naročilo
  • Maybelline New York Lash Sensational Limited Edition

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , maskara, svečani make up , črtalo za oči , oči , šminka, zvezde , trend , večerni make up , dnevni make up , Maybelline New York , Foxy eye look

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Zimske ideje za manikiro, ki navdihujejo na Instagramu

Dobre vlažilne kreme lahko pomagajo, vendar niso dovolj … Na srečo so tu ideje za zimsko manikiro...