Kako zasijati za praznike

Novoletni prazniki so tisti čas v letu, ki nas vedno spomni, kako lepo je vsaj na kratko pozabiti na težave in preživeti čudovite trenutke z ljudmi, ki jih imamo radi. To je čas, ko krasimo jelko, kupujemo darila in se trudimo, da izgledamo kar najlepše. Ob drugih priložnostih to niti ni tako težka naloga, za praznični look pa je včasih potrebnega nekaj več truda ... in veliko sijaja! Poslanstvo »sparkle« pravzaprav ni tako zahteven izziv – če znaš pravilno uporabljati sijaj.

Bleščice na vse strani


Bleščice so se »na velike dveri« vrnile v naše toaletne torbice. Spominjajo nas na otroštvo, ko smo si kot deklice rade pripenjale špangice in posipale frizuro z bleščicami. Tako so tudi sence za oči, prepolne sijaja in bleščic, ponovno postale popularne v make up svetu, in skupaj s črtalom sestavljajo popolno kombinacijo.

Naše priporočilo je, da tudi v nori noči slediš trendu nenavadnih linij na vekah. Drugi trend, brez katerega si je težko zamisliti make up za najbolj noro noč, je poln sijaj za ustnice. Za svoje ustnice izberi priljubljeno barvo, nekoliko bolj pogumnim pa priporočamo, da svoje ustnice okrasijo z zlatimi in srebrnimi bleščicami, lahko pa tudi z modro ali temno zeleno šminko z visokim sijajem.

Raj za osvetljevalce


Če te skrbi, da boš zaradi toliko sijaja izgledala kot disko krogla, za svoj praznični izgled izberi nežnejšo različico – osvetljevalec. Zdaj si zagotovo pomislila: »kako predvidljivo!« Gotovi smo, da v svoji mali toaletni torbici že imaš vsaj en osvetljevalec, vendar ti svetujemo, da jih kupiš še nekaj, in to v različnih odtenkih. Eden naj vsebuje rožnate podtone, drugi bronaste, tretji pa – naravno zlate. Modeli širom sveta so posvojili trend blagega pretiravanja z osvetljevalci in na vodilno mesto je tokrat prišlo pravilo: »čim več, tem bolje«. Ne obstaja boljši razlog, da se bleščiš in zasiješ, kot pa je novoletna noč. Mirne duše nanesi večjo količino osvetljevalca po dolžini nosu, na brado in nad ustnice. Za konec namesto s sencami svoje veke okrasi z osvetljevalcem!

In še malo sijaja

Vsaka od nas v najbolj nori noči rada obleče najlepšo obleko in pred vsemi zasije. Izdali ti bomo mali trik. Odkrit dekolte je tista malenkost, ki dodatno poudarja celoten izgled, zato na ta del nanesi še malo osvetljevalca. Prav tako ga nanesi na ramena in področje ključnih kosti. Tako boš definirala svojo postavo in zasijala v popolnosti. Zagotavljamo ti, da nihče ne bo mogel umakniti pogleda s tebe. Ah, ta sijaj ...

Preberi še: Manikura kot nalašč za najdaljšo noč v letu

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York The 24karat Nudes Palette

  • Maybelline New York Sensational Liner

  • Maybelline New York Master Strobing Stick 100 Light

  • Maybelline New York Master Strobing Stick 200 Medium

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se