Kakšen naj bi bil tvoj lepotni režim pred 30-im letom?

Pravilna prehrana, hidratacija, kreme z zaščitnim faktorjem in olja so nekatere od lepotnih rutin, ki bi jim ženske morale posvečati posebno pozornost pred 30-im letom, vsekakor pa tudi po njem.

Organizem nam včasih pošilja signale, da je lačen, čeprav je pravzaprav žejen. Zato ne hodi nikamor brez stekleničke z vodo. Voda – poleg tega, da nima kalorij – skrbi za naravno razstrupljanje organizma. Ne sklepaj, da piješ dovolj, samo zato, ker nisi žejna.Uporabljaj kremo za zaščito pred soncem, saj je za prezgodnje staranje kože in dehidracijo krivo prav preveliko izpostavljanje sončnim žarkom.
Poleg tega zaužij veliko vitamina A, ki izbriše drobne gubice in pigmentne nepravilnosti na koži ter preprečuje mašenje por.

Vsakdo se v življenju srečuje z različnimi vrstami stresa, a če se ga naučiš nadzorovati, ti bo mnogo laže. Raziskave so pokazale, da mentalni stres pospešuje proces staranja. Ko si pod stresom, je porušeno naravno ravnotežje in izločanje hormonov, zaradi česar prihaja do prezgodnjega staranja kože. In seveda ne pozabi na redno telesno vadbo, pa čeprav je to na primer hitra hoja.

Priberi tudi o: Newyorški teden mode: prihodnje leto bomo raziskali prav vse odtenke modre!

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se