Katere 4 makeup produkte morate vzeti s seboj na dopust? by @Ajdas

 S seboj na dopust lahko torej vzamete manjšo toaletno torbico kot običajno, saj v resnici za lep poleten videz potrebujete le naslednje 4 Maybelline produkte:

KOREKTOR

Korektor vam bo prišel prav po prežurani noči, saj vam bo pomagal prekriti temne kolobarje. Uporabite ga lahko tudi za prekritje kakšne nepravilnosti. Izberite odtenek, ki bo blizu odtenka vašega kože (lahko je tudi pol odtenka svetlejši). Moje priporočilo je Maybelline Age Rewind korektor v priročni embalaži z mehko gobico.

BRONZER

Z bronzerjem boste v hipu izgledali kot da »vas je poljubilo sonce«, tudi če se boste skrbno skrivali pred sončnimi žarki v senci in uporabljali kremo z zaščitnim faktorjem. V kolikor je le-ta mat finiša, ga lahko uporabite tudi kot »contouring« produkt, torej produkt za senčenje obraza. Tak je na primer Maybelline Master Sculpt Contouring Palette, ki vsebuje tudi osvetljevalec ter priročen čopič.

VODOODPORNA MASKARA

Maskara naj bo v vročih dneh vodoodporna, saj bo le tako zdržala visoke temperature, potenje in skok v vodo. Maybelline Volum' Express The Rocket maskara vaših trepalnic ne bo zlepila, dala pa jim bo vseeno zavidljiv volumen in jih lepo definirala.

OBARVAN BALZAM ZA USTNICE

Namesto klasične šminke uporabite obarvan balzam za ustnice Maybelline Baby Lips. Ne le, da bo izenačil vaše ustnice in jim dal nekaj malega barve, prepričal vas bo tudi njegov negovalni učinek. Vaše ustnice bodo z uporabo obarvanega balzama sijoče in voljne. Izberete pa lahko tudi takšnega, ki vsebuje zaščitni faktor – vaše ustnice bo zaščitil tudi pred škodljivimi učinki sončnih žarkov.

Za ta videz priporočamo

  • Baby Lips Maybelline New York

  • Master Sculpt by Maybelline New York

Povezane teme: make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Ličenje oči: kaj tvoja paleta senčil pove o tebi

Bodi gotova, da prav s pogledom jasno in nedvoumno sporočaš svetu, kako se počutiš, kaj misliš in želiš...