Katere izdelke sem vzela s seboj v Pariz? by Ajda Sitar

Tokrat sem prvič potovala sama z mami, tako da sva mesto raziskovali skupaj. Čeprav sva obe v tej francoski prestolnici že bili, sva se odločili, da obiščeva nekaj največjih znamenitosti, v prvi vrsti pa da uživava ob francoskih dobrotah, poiščeva kakšno dobro kavarno, pojeva kak rogljič in palačinko. V Pariz sva šli predvsem uživat. Čeprav sem šla pravzaprav na počitnice, sem s seboj vzela nekaj makeup izdelkov. Predvsem takšne, po katerih pogosto prisegajo šik, minimalistične in elegantne Parižanke. Ker znamka L'Oréal Paris najbolj pooseblja prav pariško estetiko, sem pobrskala po moji zbirki ličil in izbrala naslednje …

Katere izdelke sem torej spakirala v toaletno torbico za potep po mestu Pariz?

ZA POPOLNO PODLAGO: S seboj sem vzela trojček L'Oréal Pariz True Match izdelkov – tekočo podlago, ki je moja zvesta spremljevalka že nekaj časa, korektor, ki je novost in kompaktni puder, ki je poskrbel za obstojnost mojega makeupa. V toaletno torbico sem dodala tudi bronzer L'Oréal Paris Glam Bronze Duo.

ZA MINIMALISTIČNI OČESNI MAKEUP: Z menoj so potovali paleta senčil L'Oréal Paris La Palette Nude, eyeliner L'Oréal Paris Super Liner Super Perfect Slim eyeliner in nova L'Oréal Paris Paradise Extatic maskara, ki nudi dober volumen mojih trepalnic in ima pravo, minimalistično embalažo za potovanja.

ZA PREPROSTE, A ČUDOVITE USTNICE: S seboj bom poleg balzama za ustnice vzela le 3 izdelke za obarvanje ustnic. Enega »nude« (L'Oréal Paris Lip Paint Matte 210 Dead Lips), enega rjavega (L'Oréal Paris Color Riche Matte 634 Greige Perfecto) in enega rdečega (L'Oréal Paris Color Riche Rouge Gold Obsession), kot se za pariški šik spodobi.

Preberite še: Katerih makeup izdelkov ne smeš deliti z nikomur? by Ajda Sitar

Povezane teme: make up , Ajda Sitar

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Naredi sama: Kako naj bo tvoj obraz vedno sijoč brez maščobnega sijaja

Kamorkoli se obrnemo, vidimo fotomodele, glasbene zvezde, igralce, »influencerje«, ličilne blogerje -in vsi so videti čudovito! Sprašuješ se, kako jim...