Kateri odtenki najbolj pristajajo temnolasim lepoticam

Čeprav se govori, da imajo moški raje plavolaske, pa vemo, da so ognjevite temnolaske prav tako zapeljive in seksi kot svetlolase predstavnice nežnejšega spola.
 


Bili bi nehvaležni, če se temnolasim lepoticam ne bi zahvalili za številne trende ličenja, kot so kombinacije temnih rdečil za ustnice in rjavkasto zlatih senčil.

Predstavljamo ti nekaj top odtenkov za dekleta s temnejšo barvo las. 

Rjava


Rjava barva se to sezono popolnoma zasluženo vrača na prestol. Najprej smo jo lahko videli na ustnicah prelepih manekenk, ko so se ponosno sprehajale po modnih stezah vsega sveta, pozneje pa se je trend preselil tudi v izdelke vodilnih kozmetičnih znamk.

Rjava barva brezhibno pristaja črnolaskam, saj omehča črte njihovega obraza in se povsem naravno zlije z njihovo poltjo. Rjava šminka je diskretna, toda dovolj opazna, da tvoje ustnice pritegnejo pozornost okolice.

Če želiš, da bodo vse oči zazrte vate, naliči ustnice z mat šminko v temno rjavi barvi. Če ciljaš na naravnejši videz, izberi šminko v katerem koli svetlejšem rjavem odtenku

Rdeča


Rdečo šminko imajo brez dvoma rade ženske po vsem svetu. Pogosto jo imajo za barvo, ki pristaja samo svetlolaskam, vendar se mi s tem ne strinjamo. Vsi trendi za to sezono potrjujejo, da klišeji niso v modi, zato si brez zadržkov kupi šminko v rdeči barvi, ki bo dosegla želen kontrast s tvojimi lasmi.

Prav tako bo ta barva na površje privlekla tvojo skrito strast. Rdeča je barva ognja in temperamenta, in ravno ta najbolje opišeta temnolase lepotice. 

Preberi več: Prava šminka za modrooka dekleta

Povezane teme: make up , šminka, ustnice, mat

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Šminka v svinčniku: za najlažje konturiranje ustnic

Konturiranje ustnic predstavlja enega od načinov za doseganje njihove polnosti, za čemer posegajo mnoga dekleta...