Kateri videz Gigi Hadid ti je bolj všeč: super hot ali tako cool?

vs.

To super privlačno in super aktualno dekle priteguje pozornost povsod, kjer se pojavi. In s svojo podobo nas kar naprej preseneča!

To super privlačno in super aktualno dekle priteguje pozornost povsod, kjer se pojavi. In s svojo podobo nas kar naprej preseneča! Bila je gostiteljica obeh omenjenih zabav, mi pa se ne moremo odločiti, za katero se je lepše uredila. Edini detajl, ki povezuje to vročo in to cool podobo, je trendna ogrlica – čisto tik ob vratu!

Super hot!

Na podelitvi nagrad Much Music Awards je Gigi nosila to sezono tako priljubljeni hlačni kostim – toda v živo rdeči barvi! Ko se je pojavila na rdeči preprogi, je bilo, kot bi se temperatura nenadoma dvignila! Zanimivi kroj ji je popolno pristajal, zraven pa je izbrala lahkoten make up: svetlo polt, ustnice v rdeči barvi z oranžnim podtonom, breskovo rdečilo in svetlo poudarjene oči, z maskaro tako na zgornjih kot tudi spodnjih trepalnicah. 

Tako cool!

Za dogodek Maybelline Beautybash se je Gigi odločila za vamp izdajo s šminko v barvi burgundca in gladko polizane lase. Čeprav smo jo navajeni videvati z nude šminko ali mat šminkami v močnih barvah, nas je tukaj navdušila z drugačno pojavo in pokazala, da zna nositi čisto vse! Obleka s kovinskim sijajem v mornarsko modri je dopolnila to osvežujočo podobo Gigi Hadid v hladnih tonih.

In katera podoba je tebi bolj všeč? Hot ali cool Gigi?

Povezane teme: make up , zvezde , trend , moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najboljši makeup trendi Cannes festivala II

Tokrat smo izbrali tri popolnoma drugačna makeup »look-a«: glamurozni, poudarjeni in futuristični...