Katero maskaro bi morala uporabljati za svoje trepalnice?

»Moje trepalnice so ravne kot puščica«

Ali želiš, da bi bile tvoje trepalnice zapeljivo privihane, a kljub vztrajnemu vihanju in preizkušanju vseh mogočih maskar nič ne deluje? Izberi maskaro za volumen in privihanost s polnejšo krtačko. Trepalnice bo prekrila v debelejšem sloju kot maskara z majhno krtačko.

»Imam majhne, kratke trepalnice«

Najboljša opcija bo izbira maskare za podaljševanje trepalnic, tudi če tvoje trepalnice niso prav goste. Maskare z ukrivljeno krtačko bodo prav tako pomagale doseči dolžino.

»Imam redke trepalnice«

Izberi maskaro s tanjšo krtačko, da bo lahko barva dosegla prav vsako trepalnico posebej, jih ločila in ob dodatni definiranosti iz njih potegnila kar največ.

Preberi tudi o:Vse kar morate vedeti o maskari!

»Moje trepalnice so neurejene«

Za neposlušne trepalnice uporabi maskaro s polnejšo, gibljivo krtačko, ki jim bo vrnila obliko in jih ločila ter ukrotila. Za enakomeren videz uporabi tudi klešče za privihanje.

»Imam goste trepalnice«

Imaš trepalnice, kot bi si jih želelo vsako dekle? Potem si srečnica, saj jih moraš le še zavihati in nanesti navadno črno maskaro. Edino, na kar moraš paziti, je to, da jih ne poudariš preveč in končaš s tono maskare na trepalnicah in umetnim, pajkastim videzom.

Preberi tudi o: Senčilo kot črtalo za oči

 

Povezane teme: make up , maskara, črtalo za oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Sijaji za ustnice: Naših Top 5

Danes, ko so v modi čim bolj naraven videz, minimalistična ali monokromatična ličila, svež in sijoč videz obraza, niti ni čudno, da so se sijaji za us...