Konec lepotnih napak z maskaro

Preberi spodnjih nekaj nasvetov, s katerimi bo vajino razmerje še trdnejše. 

Pretirano nanašanje


Stojiš pred ogledalom par minut in kot nora nanašaš maskaro? Prenehaj! Večina maskar je namreč ustvarjena zgolj za dva nanosa. Več kot jo boš nanesla na trepalnice, večja je možnost, da bo zdrsnila dol. Četudi na stari nanos naneseš nekaj sveže, ne boš dosegla željenega učinka, temveč ravno nasprotno.

'Pumpanje'

Tisti občutek, ko večkrat potisneš krtačko ven in noter, pa vendar s tem ne narediš prav nobene usluge sami maskari. Tako namreč v stekleničko vneseš veliko zraka, zaradi česar zmanjšaš uporabnost.

Rok uporabe


Če se ne moreš več spomniti, kdaj si nazadnje kupila maskaro, potem pomeni, da jo imaš v svojem predalu že predolgo časa. Bakterije, ki se lahko zaredijo v maskari po tolikem času, povzročijo rdečico in srbečico.

Ne pozabi na korenine

Nanesi maskaro vse od korenin do konic. Pri tem velja biti previden in si za to vzeti nekaj več časa, saj bodo drugače tvoje trepalnice izgledale dosti krajše kot so v resnici.

Ne pretiravaj z mišicami


Ne pritiskaj preveč, kadar nanašaš maskaro, saj bo maskara kmalu končala na tvojih vekah. To bo dajalo vtis, da si si nanesla maskaro kar v avtu, tega pa si verjetno ne želiš.

Preberi še: 8 makeup trikov za nanašanje maskare​

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Volum´ Express The Colossal Big Shot

Povezane teme: maskara, oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Lepotna rutina Lily Collins, navdahnjena z nanizanko Emily v Parizu

Lily Collins, britanska igralka in model, bi prav tako kot večina nas te težke dni najbrž raje zamenjala za romantiko Pariza, kjer je živela štiri mes...