Konec neprijetnosti s sijajem za ustnice

Lip gloss je v večini sestavljen iz olj, zaradi česar podari ustnicam sijaj pa tudi mehkobo, vendar pa lahko lepljivi ali neprimerno nanešeni gloss povzroči tudi nemalo nevšečnosti. Lip gloss le s težavo dalj časa obstoji na naših ustnicah, zato je potrebno pred tem upoštevati nekaj nasvetov, zaradi katerih bo gloss postal lažje ukrotljiv.

V kolikor meniš, da bo lip gloss le izsušil tvoje ustnice izberi negovalnega z antioksidanti. Pred tem seveda z ustnic očisti odmrle delce in jih za vsak slučaj namaži še z balzamom.

Neguj ustnice


Neguj ustnice, s ščetko odstrani staro kožo z ustnice, zaradi česar bo nanos lip glossa veliko lepši, poleg tega pa boš s tem pospešila tudi prekrvavljenost ustnic.

Če boš na ustnice nanesla nekaj podlage za kožo boš s tem poskrbela tudi za daljšo obstojnost lip glossa. Ne pretiravaj, poskrbi, da bo količina podlage res zmerna

Preberi več: Sedem nasvetov pred odhodom v posteljo

Povezane teme: nega, bleščilo za ustnice , ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Horoskop ličenja za leto 2019

Kakšno leto je pred tabo? Kakšen videz je pravi za tvoj znak? Poglej si, kaj ti sporoča letošnji make up horoskop, ki je rezultat združitve astrologov...