Konec neprijetnosti s sijajem za ustnice

Lip gloss je v večini sestavljen iz olj, zaradi česar podari ustnicam sijaj pa tudi mehkobo, vendar pa lahko lepljivi ali neprimerno nanešeni gloss povzroči tudi nemalo nevšečnosti. Lip gloss le s težavo dalj časa obstoji na naših ustnicah, zato je potrebno pred tem upoštevati nekaj nasvetov, zaradi katerih bo gloss postal lažje ukrotljiv.

V kolikor meniš, da bo lip gloss le izsušil tvoje ustnice izberi negovalnega z antioksidanti. Pred tem seveda z ustnic očisti odmrle delce in jih za vsak slučaj namaži še z balzamom.

Neguj ustnice


Neguj ustnice, s ščetko odstrani staro kožo z ustnice, zaradi česar bo nanos lip glossa veliko lepši, poleg tega pa boš s tem pospešila tudi prekrvavljenost ustnic.

Če boš na ustnice nanesla nekaj podlage za kožo boš s tem poskrbela tudi za daljšo obstojnost lip glossa. Ne pretiravaj, poskrbi, da bo količina podlage res zmerna

Preberi več: Sedem nasvetov pred odhodom v posteljo

Povezane teme: nega, bleščilo za ustnice , ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make up trendi, ki jih moraš to pomlad pozabiti

Kolorit, energičnost in veliko prostora za eksperimentiranje – v letu 2019 krepimo individualnost in kreativnost ter mahamo v slovo vsem tistim make u...