Konec problematične kože

Pride čas, ko je potrebna strokovna pomoč. Takrat strokovnjaki svetujejo, kaj je potrebno narediti, da bi se izognili problematični koži.

Jejte zdravo


Osnova vsake spremembe je vsekakor način prehranjevanja. Na koži se takoj pozna, kako se prehranjujete, zato ne dovolite, da slab način prehranjevanja vpliva na vaše počutje. Poskušajte se prehranjevati z živili, ki vam ne bodo povzročala razne težave s kožo. Ravno tako to ne pomeni, da se odrekate vsemu, temveč uživajte v omejenih količinah. Tudi vaša koža vam bo hvaležna.  

Sprostite se


Se vam zdi, da po določeni stresni situaciji začnete opažati nepravilnosti na svoji koži? Takrat dovolj počivajte in se izogibajte stresnim situacijam. Naj ne trpi vaša koža, če ste obtičali v gneči.

Vlažite svojo kožo in se ne izpostavljajte preveč soncu


Poleg kakovostnega počitka je dobro, da zaužijete zadostno količino vode in zaščitite kožo pred UV žarki. Dovolj je 20 minut na dan, da se izpostavite soncu (uporabite zaščitni faktor), saj vaša koža potrebuje vitamin D. 

Uporabljajte kakovostne izdelke za čiščenje obraza


Ko gre za čiščenje problematične kože in odstranjevanje ličil, izberite L'Oréal Paris micelarno vodo za normalno do mešano kožo. Ravno tako pri rednem umivanju uporabljajate Pure Clay Purify gele za umivanje, po temeljitem čiščenju pa nanesite vlažilno kremo.

Razvajajte se


Zdrav način prehranjevanja ni edini kazalec zdravega življenja. Bodite fizično aktivne, izogibajte se kofeinu in nikotinu ter podarite svoji koži najlepše darilo – spa nego kar doma s pomočjo nekatere izmed L'Oréal Paris Pure Clay glinenih mask za obraz. Z redno uporabo bodo maske očistile vašo kožo, jo matirale in naredile sijočo kot kdaj koli prej.

Preberi še: Konec težav z odstranjevanjem ličil

Za ta videz priporočamo

  • Pure-Clay-Wash-Gel-Black

  • Pure-Clay-Wash-Gel-Red

  • L'Oréal Paris Dermo Extraordinary Clay Purify Mask

  • L'Oréal Paris Micellar Water

Povezane teme: nega, maske za obraz, nega obraza

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Lepotni izdelki, brez katerih ta september ne boš mogla

Če gre verjeti vremenski napovedi, je pred nami še eno indijansko poletje, zato je september pravi čas, da preizkusiš lepotne izdelke, ki ti bodo vdah...