Konec težav s črtalom za oči

Črtalo nam lahko pošteno nakravžlja živčke, saj zahteva kar nekaj spretnosti in veščin, vendar pa vse le ni tako težavno, z nekaj triki ti bo kmalu postalo jasno, da lahko črtalo postane dekletov najboljši prijatelj. Preberi si spodnjih nekaj napak, ki jih najpogosteje delamo pri nanašanju črtala in kaj hitro ti bo postalo jasno, da lahko sam ritual precej olajšaš.

Občrtaš celotno oko

Napaka: Tudi ti nanašaš črtalo za oči naokrog celotnega očesa, tako na spodnjo kot tudi na zgornjo veko? Si vedela, da na ta način optično pomanjšaš oko?

Kaj napraviti namesto tega: Nanesi črtalo le na zunanja dela zgornje veke ter se popolnoma izogni prvi. Tvoje oči bodo tako izgledale dosti bolj odprte in optično povečane. Na spodnjo veko nanesi nekaj nude ali belega črtala, ki bo razprl oči.

Neprijeten presledek

Napaka: Ali pustiš nekaj praznega prostora med trepalnicami in črtico? Napaka! 

Kaj napraviti namesto tega: Vmesen prostor da jasno vedeti, da uporabljaš črtalo, zato je prav, da tzo narediš nekoliko bolj sofisticirano. S tem boš optično podaljšala tudi tvoje trepalnice.

Svinčnik ni zadosti oster

Napaka: Ali ošiliš svinčnik šele po nekaj dneh, celo tednih? 

Kaj napraviti namesto tega: Redno ošili svinčnik pred nanosom, saj bo tako nanos dosti bolj precizen.

Pusti oči pri miru

Napaka: Vsakič, ko nanašaš črtalo s prsti napneš oči, tako da ni gubic?

Kaj napraviti namesto tega: Predel okrog očesa je zelo občutljiv in se hitro stara, zato prenehaj s tem. Rajši približaj ogledalo, ga postavi nižje in povesi pogled ob nanašanju.

Zvesta enemu samemu črtalu

Napaka: Ne veš, koliko različnih črtal na tem svetu obstaja in prav vsako ime svoje prednosti.

Kaj napraviti namesto tega: Svinčnik je kot nalašč za hiter nanos, primeren za vsak dan. Črtalo v gelu je odlično ob glamuroznih večernih dogodkih, ko potrebujemo nekoliko bolj dramatičenm make up. Tekoče črtalo ti bo prišlo prav pri ustvarjanju mačjih oči in krilc s katerimi zaokrožiš videz.

Preberi še: 3 koraki za zapeljiv pogled s pomočjo črtala za oči

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Sensational Liner

Povezane teme: črtalo za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Vrečice pod očmi: Sovražniki svežega videza

Preden se poženemo v akcijo odstranjevanja vrečic pod očmi, si najprej poglejmo razloge za njihov nastanek. Ko se o težavi dobro podučimo, jo je prece...