Konec težav z odstranjevanjem ličil

Si kdaj opazila prijateljico, ki je imela na svojih očeh še ostanek večernega črtala za oči. Naj se zgodba ne ponovi tudi na tvojem obrazu in očeh. Bodi pozorna in upoštevaj dva koraka, ki te bosta pripeljala do brezhibne kože.

Korak 1: Uporabi kakovosten odstranjevalec ličil


Včasih se splača nekaj več denarja investirati v kvaliteten odstranjevalec ličil, še posebej ko gre za področje okoli oči. Na malo vlažilno gobico nanesi odstranjevalec L'Oréal Paris Bi-Phase Micellar Water, ki ga priporočamo za odstranjevanje ličil. Nežno očisti oči, saj je koža okoli očes zelo tanka in občutljiva.

Korak 2: Pazljivo z umivanjem


Prvi korak ni tudi zadnji korak, saj je zelo pomembno paziti na oči pri umivanju, ki sledi po odstranjevanju ličil. Pazite, da izberete gel za umivanje, ki ne draži kože okoli oči, kar je še posebej pomembno, če imate občutljive oči.  

Priporočamo vam, da izberete nekateri od L'Oréal Paris Pure Clay gelov za umivanje. Ne bodo dražili vaših oči in z njimi boste pripravile vaše področje okoli oči za nanašanje vlažilne kreme, ki neguje ta del obraza.  

Preberi še: 5 lepotnih ritualov žensk z neverjetno kožo

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Bi-Phase Micellar Water

  • L'Oréal Paris Pure Clay Purifying Cleansing Gel

  • L'Oréal Paris Pure Clay Illuminating Cleansing Gel

  • L'Oréal Paris Pure Clay Exfoliating Cleansing Gel

Povezane teme: maske za obraz, nega obraza

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Dnevna krema za obraz: kompleten vodič

Dnevna krema za obraz povečuje odpornost in elastičnost kože, zagotavlja celodnevno hidratacijo in preprečuje prezgodnje staranje. Vendar, kako izbrat...