Kopiraj make up look: Cheryl Cole

Tokrat smo se navdušile nad njenim 'smokey eyes' videzom, ki je primeren predvsem za večerne izhode, kombiniramo pa ga z neupadljivo šminko.

 

 

A post shared by Cheryl (@cherylofficial) on

Zadimljene oči

Za začetek nanesemo senčilo po celi veki od linije trepalnic do. Nato s črnim svinčnikom obarvamo predel nad zgornjimi in med spodnjimi trepalnicami ter tudi notranjo stran spodnje veke. Pazimo, da je svinčnik vodoodporen, saj lahko vlaga raztopi pigmente, ki nato obarvajo celoten predel okrog očesa. Nanos svinčnika med spodnje trepalnice lahko nadomestimo tudi z nanosom najtemnejše senčila s tankim in natančnim čopičem.  

V drugem koraku vzamemo debelejši, a še vedno tanek okrogel čopič in začnemo z nanašanjem najtemnejše sence na zgornjo veko ob trepalnicah in vlečemo linijo navzven, da podaljšamo oko. Črtalo nekoliko zabrišemo za mehak videz.  S čopičem, ki ga obarvamo v temno senčilo naredimo črko V, tako, da začnemo pri zunanji liniji trepalnic, potegnemo navzven do sredine linije med zaključkom linije trepalnic in zaključkom obrvi in nato zopet navznoter v gubo veke. Linijo seveda dobro zabrišemo, nato s senčilom v srednjem odtenku poudarimo celotno gubo do notranjega kota očesa.

Srednje senčilo nanesemo tudi nad in pod najtemnejšo senco v gubi, da se barve med seboj prelivajo in zabrišejo. Prav tako jo nanesemo med in pod spodnje trepalnice, kar da ključni zasanjan, zadimljen videz.

Zaključimo z nanosom črne maskare na spodnje in zgornje trepalnice, ki bo očem dodala piko na i in dramatičen videz.

Preberi še: Kopiraj videz: Camila Cabello

 

Za ta videz priporočamo

  • Loreal Color Riche La Palette Nude Beige

  • L'Oreal Superstar X Fiber Black Mascara

Povezane teme: make up , L'Oréal ambasadorke

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako nadzirati svetenje obraza in zmanjšati pore

S pravilno nego in, kar je najpomembnejše, z uporabo primernih ličilnih izdelkov se lahko rešiš dosedanjega svetenja in zmanjšaš pore – praktično v tr...