Kot porcelanasta lutka: zapeljivi in nežni make up Barbare Palvin

Polt

Na predhodno s pilingom očiščen obraz nanesemo vlažilno kremo ali primer in ko ga koža vpije, se pripravimo na nanos podlage. Za porcelanasto polt, kot je Barbarina, izberi svetlejši odtenek tekočega pudra, ki je najbližji barvi tvoje polti. Nanašaj ga od sredine obraza navzven. Uporabi prste ali posebno gobico za natančnejši nanos. Korektor nanesi na predel pod očmi in proti vrhu ličnic, na konico nosu, nato pa ga s prsti vtapkaj ter s čopičem nežno zabriši, da se zlije s poltjo.

Oči

Poudarek je na očeh. Zato jim je treba posvetiti posebno pozornost. Izberi senčke v rožnatih odtenkih iz palete nude odtenkov in jih nanesi na celotno veko. Za takšne trepalnice potrebuješ ali umetne trepalnice ali pa maskaro z učinkom umetnih trepalnic, ki jo naneseš nekoliko diagonalno in s tem trepalnice zavihaš proti zunanjim kotičkom oči. Ob nanosu drugega sloja z vrhom krtačke, ki si ji pred tem odstranila presežek barve, poudari še konice trepalnic. Preizkusi  maskaro L’Oreal Superstar False Lash!

 

Obrvi 

Lepe, poudarjene oči spremljajo tudi poudarjene obrvi. Izberi odtenek, ki je največ dva odtenka temnejši od barve tvojih las; obrvi najprej fiksiraj s krtačko ali voskom, nato pa s čopičem nanesi barvo in pri tem sledi naravni rasti obrvi. 

Ustnice

Ustnice v povsem bledo rožnati barvi, kakršna je bila tudi obleka, so bile zadetek v polno. Za tovrsten učinek predlagamo, da na ustnice najprej vtapkaš malce tekočega pudra, nato pa naneseš bleščilo za ustnice v nežno rožnatem odtenku. 

Za ta videz priporočamo

  • True Match L'Oreal Paris

  • L'Oreal True Match Le Blush 16

  • L'Oreal La Palette Nude

  • L'OReal Infallible Gloss 109

Povezane teme: moda, nude , Cannes2016, Red Carpet

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Prevzeli manekenski svet

​Dve sestri, ki sta pred časom obnoreli svet, Gigi in Bella Hadid sta se čez noč prelevili v svetovno znani manekenki in postali zaščitna obraza za št...