Kraljestvo barv: uskladi svoj make up z modnimi oblačili

Če hočeš dodatno poudariti svoj look, se ti ni treba preveč truditi: dovolj je, da svoj make up popolnoma uskladiš svojimi oblačili - to je modna skrivnost, ki jo poznajo vsi strokovnjaki - in videti boš spektakularno.

#1 V zimskih mesecih, ko dominirajo rjavi odtenki oblačil, je zelo učinkovit način za izpopolnjenje tvojega videza to, da izbereš rjavo ali nude senčilo za oči. Če pa želiš poseči po čem drznejšem in biti party-ready, je še boljša ideja kombinacija črnega svinčnika in zlatega senčila za oči.


Poleg tega, da se bo tak make up odlično ujemal s tvojo kombinacijo oblačil, bo svetlikanje vneslo dodatno noto glamurja.

#2 Rdeča šminka, skrivno orožje vsake ženske, je popolna izbira za premnoge priložnosti: poslovni sestanek, nočni izhod, kavica, zmenek, predavanje ...

 

Make a statement that lasts ❤️💋 with Color Riche Matte Addiction 634 #colorriche #lipstick #worthit

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on


Za popoln učinek pa je najbolje, če jo izbereš takrat, ko tudi v tvoji dnevni kombinaciji oblačil prevladuje rdeča barva.

Ognjevito, pogumno in impresivno!


#3 Temne šminke so absoluten hit minulih dveh sezon, še posebej, ko govorimo o vpadljivih barvah, kot sta črna in temno modra. Črna šminka je videti popolno ob različnih dnevnih kombinacijah, še posebej tistih, ki so malce edgy. Verjetno ti bo všeč to, da za črno šminko ni obvezno, da so tudi tvoja oblačila te barve. Dovolj so že majhni detajli: tisk na majici, vpadljiv nakit itd.

Za šminko modre barve pa velja, da mora biti ta barva močno zastopana tudi na tvojih oblačilih.

 


Poleg tega upoštevaj, da je sinje modro šminko dovoljeno kombinirati s temnomodrimi oblačili, obratno pa ne, saj ne doseže želenega učinka.

Povezane teme: make up , svečani make up , nega, šminka, rdečilo za ustnice , bleščilo za ustnice , ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati svojo prvo maskaro

Če si povsem neizkušena v ličenju, ti predlagamo, da začneš z maskaro. Maskara je idealen izdelek za začetnike v ličenju, saj z njo ne moreš močno zgr...