Kreiraj celoten stil ličenja z le 4 odtenki šminke

Tokrat te bomo popeljali skozi nekoliko nenavadno ličenje z enim samim ličilom, in sicer šminko. Pa ne katerokoli šminko, pač pa Maybelline New York Made For All šminko za ustnice, ki pristaja vsem tonom kože, od najsvetlejšega, srednjega, pa vse do najtemnejšega. Ta šminka v ustreznem odtenku lahko oplemeniti celoten videz, hkrati pa lahko nadomesti rdečilo in senčilo za veke! In sicer takole:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Rdeča šminka za spremembo celotnega videza

Le malo katero ličilo lahko tako  močno spremeni celoten videz kot rdeča šminka za ustnice. Vendar pa, če nimaš prave sreče z izbiro ustreznega odtenka rdeče, ki bi ti pristajala, najbrž večkrat ugotoviš, da je iskanje »tiste prave« pravzaprav metanje denarja stran. Če je tako, ti vsekakor priporočamo, da preizkusiš šminko Maybelline New York Made For All.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Šminka pristaja prav vsem in je narejena tako, da se prilagodi vsakemu tenu. Njena formula vsebuje posebej izbrane pigmente, preizkušene na 50 različnih tonih kože, s čimer so potrdili, da enako zapeljivo deluje na prav vsaki barvi kože. Zaradi idealne kombinacije sestavin je doseženo ravnotežje modrega in rumenega podtona, prav to pa je razlog, da je šminka videti čarobno tako na temnejšem, srednjem, kot svetlejšem tenu.

Mi smo jo izbrali za ustvarjanje celotnega ličilnega stila, tako zaradi njene formule, ki se prilagaja vsem poltem, kot tudi zaradi njene kremne vlažilne strukture, ki jo zlahka razmažemo na ustnicah, na ličkih, pa tudi na vekah.

Ena šminka – 3 različni odtenki – namesto rdečila in senčila za oči

Za olepšanje lic s pomočjo šminke Made For All izberi enega od močnejših odtenkov rožnate barve, na primer nianso Fuchsia For Me 379. Šminko najprej nanesi na roko, da bi se čim bolj stopila, zatem pa jo s prsti vtapkaj v lička, pri čemer se potrudi izdelek čim lepše zabrisati, da ne bi bil preveč opazen in zgoščen v obliki krogov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Odtenek šminke Maybelline New York, ki ti bo kar najbolje pristajal kot nadomestilo za najtemnejše senčilo na vekah, predvsem v predelu kotičkov oči, je vsekakor nekoliko temnejši, z njim pa boš dosegla »burgundy eye make up« - to je odtenek Mauve For Me 373. Najprej ga previdno nanesi na zgornje veke in na pregib, ko pa boš kar se tiče šminkanja vek že povsem gotova vase, pa ga s prsti dodaj še na spodnjo linijo.

Nekoliko svetlejši odtenek šminke Made For All, ki spominja na lila odtenek senčila, lahkotno vtapkaj na preostali del vek.

Kaj ti misliš o takšnem ličenju celega obraza s pomočjo samo 4 različnih odtenkov šminke? Sporoči nam v komentarjih!

Preberi še: Manikir: Jesenski trendi

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Fuchsia For Me 379

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Pink For Me 376

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Mauve For Me 373

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Red For Me 382

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , rdeča šminka , ustnice, Maybelline New York , Made for All

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nauči se, kako se naličiti kot profesionalec: podlaga in senčenje

V uvodu v profesionalno ličenje smo ti predstavili najosnovnejše, zato zdaj nadaljujemo s prvo lekcijo...