Kylie Jenner kot navdih: 3 šminke, ki so to poletje obvezne

Popoln nasmeh krasi popolno izbrano rdečilo za ustnice, Kylie Jenner pa zares zna najti pravo šminko k svoji opravi. To mlado dekle, katerega zaščitni znak so ustnice, je upravičeno velik lepotni navdih mladim dekletom po vsem svetu. Ne glede na to, ali ti je bolj všeč urbani ali elegantni slog, lahko popolno rdečilo za ustnice veliko prispeva k videzu. Predstavljamo tri nepogrešljive odtenke:

1.  Mat nude odtenek

Eden od priljubljenih odtenkov, ki jih Kylie Jenner kombinira k svojim kombinacijam oblačil, so vsekakor nude odtenki s primesmi rjave barve. Ta nevtralna šminka poudari polnost njenih ustnic, poleg tega pa je tudi idealna za kombiniranje. Najpopolnejši učinek Kylie Jenner doseže z mat odtenkom tega rdečila za ustnice.

 

2.  Živo rožnat mat odtenek

Popolna harmonija rdečih in rožnatih tonov temu prelepemu dekletu dovoljuje nositi tudi nekatere drznejše odtenke. S klasičnim krojem in potiskom v sorodnih odtenkih je Kylie dokazala, zakaj je prav ona dekle, ki je mnogim za vzor.

 

💫

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

 

3.  Nežni rožnati toni

Svetlikajoči pastelni odtenki so idealna izbira za dekleta, ki želijo učinek polnejših ustnic. Kylie Jenner je to rdečilo za ustnice popolno skombinirala s svojo barvo las, svetlikajoči rožnati odtenki pa so dobra izbira tudi, ko gre za elegantne kombinacije.

 

KoKo available on KylieCosmetics.com

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se