Lahko enomesečno neodstranjevanje ličil tvojo kožo postara za 10 let

 

Kolikokrat si šla spat, ne da bi z obraza odstranila ličila? Sodeč po eksperimentu, ki ga je v Veliki Britaniji izvedla novinarka za življenjski slog pri Mail Online, Ana Pursglove, lahko enomesečno neodstranjevanje ličil tvojo kožo postara za 10 let! In če to ni dovolj, da te spodbudi k akciji, se hitro seznani s tem, zakaj čiščenje in hranjenje (vlaženje) kože vsak večer ni le marketinški trik, ki so si ga izmislila kozmetična podjetja, da bi ti prodala sredstva za odstranjevanje ličil.

Spanje z ličili na obrazu tvoje kože ne bo le izsušilo, pospešilo bo tudi pojav gub – suha koža je manj elastična. Če kože ne čistimo in vlažimo na ustrezen način, to pripelje so razširjenih por, v katerih se umazanija zlahka nabira in tako dela kožo grobo in mastno. Tvoje trepalnice bodo lomljive. Tudi pri Ani Pasgrove je bilo tako, njena koža je v resnici prizadeta še bolj: »Okoli trepalnic so se mi pojavile majhne bele ciste in moja koža je bila vsa suha in zategnjena, da sem se počutila, kot bi nosila masko. Ob koncih tedna so mi prijateljice govorile, da sem videti utrujena.«

Če torej želiš, da boš videti kar najbolje, z ličili ali brez njih, skrivnosti pravzaprav ni. Ne glede na to, kako dolg dan je za tabo, in če še tako zelo ne želiš, da bi te partner pred odhodom v posteljo videl brez ličil, moraš poskrbeti za svojo kožo in tu ni nobene dileme. Dnevna ličila, pa četudi je to samo črtalo za oči, je treba odstraniti – vsak dan!

 

 

Povezane teme: nega

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

BIOTHERMOVO MLEKO ZA SONČENJE

Za poletje 2017. Biotherm predstavlja novo linijo izdelkov za sončenje za ljubitelje vode...