Lepotice na podelitvi filmskih nagrad MTV povsem v črnem

photo : Getty Images

Na takšne sandale Kendall Jenner ne moremo reči drugega kot – vau! Trakovi, prepleteni po vsej dolžini njenih izklesanih nog delajo to zapeljivo kombinacijo še čutnejšo in se slogovno ujemajo s prepletenimi detajli na obleki. Lahek, prosojen material lepo ustreza asimetričnemu kroju obleke, ki je spredaj izzivalno kratka, zadaj pa elegantno dolga. Make up – k črni gredo vedno preverjene zadimljene oči in ustnice v naravnem, bledem odtenku. Celoten styling spominja na stilizirano urbano amazonko, ki bo zdaj zdaj izstrelila svojo dizajnersko puščico.

photo : Getty Images

Zanimiva in nekoliko retro kombinacija Gigi Hadid daje veliko navdiha za komentiranje! Od frizure, ki spominja na Farrah Fawcett iz njenih najglamuroznejših dni, izvrstno krojenega črtastega hlačnega kostima, ki najavlja vrnitev trendov osemdesetih, do zanimive srajčke z rumenimi detajli, ki celotno kombinacijo naredi manj strogo. Sandale so tako dobre in enostavne, da je celo komentar odveč. Nenavaden nude make up in veke, osenčene v slogu mačjih oči, so še ena asociacija na vrnitev osemdesetih. Dobro si jo oglej, saj napoveduje prihajajoče trende! 

photo : Getty Images

Cara Delevingne je oblekla zelo formalno, a obenem izzivalno različico na novo stiliziranega kombinezona. Prozorni detajli na pravih mestih so to zaprto kombinacijo naredili privlačno. Material se je lepemu telesu priljubljene manekenke odlično prilegal. K valovitim lasem, počesanim na stran, je Cara izbrala ustrezen make up: njene prelepe oči so bile poudarjene s polnejšo linijo črtala za oči, na ustnice pa je nanesla supertrendovsko mat šminko v svetlo rjavem odtenku. Izvrstni črni salonarji pa so tudi vedno dobra izbira.

 

 

Povezane teme: make up , trend , večerni make up , slog, moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati svojo prvo maskaro

Če si povsem neizkušena v ličenju, ti predlagamo, da začneš z maskaro. Maskara je idealen izdelek za začetnike v ličenju, saj z njo ne moreš močno zgr...